سیاست / شناسه خبر: 63528 / تاریخ انتشار : 1400/3/30 18:39
|

شدت گرما در بوشهر بیشتر می‌شود

بوشهریها| کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: با افزایش دما و رطوبت هوا در استان طی روزهای آینده هوای استان بوشهر گرم‌تر می‌شود.

بوشهری هاپیام مساعدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران از افزایش دما و رطوبت هوا در استان طی روزهای آینده خبر داد و اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد وزش باد امروز نیز در فراساحل ادامه دارد و در پی آن فراساحل تا غروب امروز متلاطم و مواج خواهد بود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر خاطرنشان کرد: از غروب امروز تا پایان هفته دریا نسبتاً آرام پیش بینی می‌شود.

شدت گرما در بوشهر بیشتر می‌شود

وی افزود: جهت وزش باد به تدریج از روز دوشنبه جنوبی خواهد شد که در پی آن افزایش رطوبت و افزایش نسبی دمای هوا دور از انتظار نیست.

مساعدی بیان کرد: آسمان استان طی ساعات آینده غالباً صاف همراه با غبار محلی، امروز گاهی وزش باد و فردا در برخی نقاط مه صبحگاهی پیش بینی می‌شود.

کلیدواژه

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر

جهت وزش باد

پیام مساعدی

ارسال نظرات

captcha
کاریکاتور هفته
روزنامه پیام عسلویه
روزنامه رویداد پارس
پارس جنوبی