printlogo


مدیرعامل شرکت پتروشیمی آریاساسول:
کارکنان پتروشیمی خط مقدم جنگ اقتصادی را حفظ کرده‌اند/ دغدغه ما در کنار تولید و کمک به اقتصاد کشور، کمک به جامعه پیرامونی است/ پروژه هاله اشتغال‌زاست و کلیه مجوزهای زیست محیطی آن اخذ شده است
کارکنان پتروشیمی خط مقدم جنگ اقتصادی را حفظ کرده‌اند/ دغدغه ما در کنار تولید و کمک به اقتصاد کشور، کمک به جامعه پیرامونی است/ پروژه هاله اشتغال‌زاست و کلیه مجوزهای زیست محیطی آن اخذ شده است
کد خبر: 62892 تاریخ: 1399/10/14 11:30

بوشهری ها /  امیر حسین بحرینی مدیرعامل شرکت آریاساسول با اشاره به تحریم‌های ظالمانه بر علیه ایران، گفت: امروز ایران در تحریم اقتصادی و جنگ تمام عیار اقتصادی قرار دارد و صنعت پتروشیمی کشور در خط مقدم این جنگ اقتصادی است.

 
به گزارش بوشهری ها ،  مدیرعامل شرکت پتروشیمی آریاساسول که به مناسبت روز پتروشیمی در نشستی صمیمانه با اصحاب رسانه‌‌های محلی استان بوشهر شرکت کرده بود، افزود: یک زمانی و در دوران دفاع مقدس، جبهه جنگ خوزستان و غرب کشور بود. امروز اما جبهه اصلی جنگ آن‌هم از نوع اقتصادی، عمدتاً عسلویه و بعد ماهشهر است، و خط مقدم این جنگ اقتصادی را کارکنان صنعت پتروشیمی حفظ نموده‌اند، و فرماندهان این جنگ، مدیران صنعت هستند.
 
بحرینی با اشاره به اینکه کارکنان صنعت پتروشیمی کشور در کنار جنگ اقتصادی، پا به پای کادر درمان کشور با کرونا نیز مبارزه کردند، خاطرنشان کرد: همکاران ما در صنعت پتروشیمی در ایام کرونا در خانه نماندند تا تولید و اقتصاد کشور از رونق باز نماند، و ساعت‌های طولانی در فضاهای کوچک و گرم با ماسک تنفسی و حتی شیلد به صورت مداوم در استمرار تولید تلاش کردند.
 
 این مدیرعامل تحریم شده‌یِ صنعت پتروشیمی که خود نیز چندی پیش توسط آمریکا در لیست تحریم شده ها قرار گرفته است، افزود: در زمان دفاع مقدس، جنگ ملموس بود. صدای انفجار گلوله و غرش هواپیما شنیده می‌شد، و قدر رزمندگان آن دوران به خوبی دانسته می‌شد. اما زمانه عوض شده. نوع جنگ، امروزه ملموس نیست. خیلی‌ها از نقش رزمندگان و فرماندهان جنگ اقتصادی و جزییات آن بی اطلاع هستند، و به همین دلیل حقیقتاً نقش و منزلت کاری که می‌کنند متاسفانه مشهود نیست، که شایسته است به میزانی که محدودیت‌های محرمانگی اطلاعات اجازه می‌دهد، اطلاع‌رسانی لازم صورت پذیرد.
 
امیرحسین بحرینی با تاکید بر اینکه دغدغه ما در کنار تولید و کمک به اقتصاد کشور، همواره چگونگی تعامل و همکاری با جامعه محلی و کمک به این محیط پیرامونی بوده است، افزود: در زمان‌های دور یک پالایشگاه آبادان داشتیم و بعدها یک پتروشیمی هم کنارش زده شد، اما محوریت پالایشگاه بود. دولت در آن زمان در آبادان و خرمشهر به واقع یک توسعه پایدار ایجاد کرد. مراکز آموزشی و دانشگاه، بیمارستان تخصصی، فضاها و امکانات تفریحی و رفاهی، سالن‌های مدرن سینما و تئاتر و سایر زیرساخت‌های زندگی مدرن ایجاد شد، که البته در طول جنگ متاسفانه بسیاری از آن‌ها از بین رفت. 
 
 عضو شورای راهبردی پتروشیمی‌های منطقه ویژه اقتصادی پارس گفت: اما در سال‌های پس از دفاع مقدس در کنار توسعه صنعت به توسعه متوازن و پایدار توجه زیادی نشد. 
 
 وی تصریح کرد: باید توجه کنیم که ایجاد زیرساخت‌ها و توسعه در درجه اول وظیفه دولت هاست. آمایش سرزمینی بر عهده دولت‌هاست، و باید برای آن برنامه ریزی کنند. وقتی بخش قابل توجهی از درآمد کشور از یک منطقه می آید، منطقاً در آمایش سرزمینی آن منطقه می‌باید بودجه و توجه بیشتری اختصاص یابد. اگر خداوند این انرژی را در استان بوشهر قرار داده و مثلا معادن مس را در کرمان و معادن سنگ آهن را در بافق یزد و بخشی از معادن طلا را در شهرستان تکاب گذاشته است، واقعا حق این شهرهاست که مدرن ترین شهرهای کشور باشند، و دولت‌ها باید طرح آمایش سرزمینی را جدی بگیرند و بر اساس آن به توسعه مناطق کمک کنند. 
 
 مدیرعامل شرکت پتروشیمی آریاساسول با اشاره به این که شرکت‌ها و صنایع هم می‌باید با انجام مسئولیت‌های اجتماعی به کمک جوامع محلی و دولت‌ها بیایند، افزود: خوشبختانه در منطقه عسلویه شرکت‌های پتروشیمی در قالب شورای راهبردی بطور منسجم و هماهنگ در این خصوص اقدامات فراوانی نموده اند، و این شورا در سال ۹۹ تا کنون فقط ۳۲۰ میلیارد ریال برای مقابله با کرونا در منطقه هزینه کرده است؛ ضمن اینکه در کنار آن، پروژه های فروانی در حوزه زیرساختها در منطقه به اتمام رسانیده و همچنین در دست انجام دارد.  
 
 وی گفت: بیمارستان ۱۱۰ تختخوابی عسلویه و احداث ۲۳۰ مسکن با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) از اهم برنامه‌های در دست اقدام شورای راهبردی پتروشیمی های متطقه پارس عسلویه است. 
 
 امیرحسین بحرینی گفت: چندسالی است که مقرر شده است شرکت‌های پتروشیمی فقط در قالب شورای راهبردی به انجام مسئولیت‌های اجتماعی اقدام نمایند و بر این اساس شرکت آریاساسول با پرداخت بالغ بر ۸ میلیارد تومان، ۱۲ درصد از کل هزینه های شورای راهبردی پتروشیمی را در سال جاری تامین کرده است، و همواره یکی از دو شرکت اول منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در پرداخت هزینه‌های این شورا بوده است.
 
 مدیرعامل شرکت پتروشیمی آریاساسول در خصوص پروژه منطقه هاله با اشاره به اینکه اولا این پروژه یک پروژه آموزشی، اقامتی - گردشگری و زیست محیطی است، گفت: این پروژه با ایجاد باغ گیاه شناسی، باغ موزه دریایی، آکواریوم و رستوران ساحلی به صورت غیر انتفاعی به عموم مردم سرویس می دهد و کاملا عمومی است، که در خود یک مرکز تحقیقات زیست محیطی و یک مرکز آموزش زیست محیطی دارد و یک مهمانسرا هم برای کارکنان شرکت پیش بینی شده است. بنابراین موضوع هتل سازی صحت ندارد و با کسب و کار ما هم چنین برنامه‌هایی تطابق ندارد.
 
 بحرینی با اشاره به اینکه این پروژه برای منطقه ایجاد اشتغال می‌کند و به محرومیت زدایی و گردشگری کمک شایانی می‌نماید، گفت: زمین این پروژه ملکی و مستثنیات و خارج از اراضی ملی است. بنابراین هیچگونه تصرفی در اراضی ملی و منابع طبیعی انجام نشده است، و مجوزات این پروژه از کلیه دستگاههای اجرایی استان از جمله اداره کل محیط زیست و سازمان حفاظت از محیط زیست کشور اخذ شده است، و پروژه از سال ۱۳۹۷ تاکنون تحت نظارت این اداره کل و سازمان در حال انجام است.
 
 مدیرعامل شرکت پتروشیمی آریاساسول افزود: کلیه استانداردهای سختگیرانه زیست محیطی نیز در این پروژه پیش بینی شده است و در طراحی آن از معماری سنتی ایرانی بهره گیری شده است.
لینک مطلب: http://booshehriha.ir/News/62892.html