printlogo


عسلویه کم‌ترین نرخ باسوادی را در استان بوشهر دارد
کد خبر: 128938 تاریخ: 1401/10/5 11:42
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان بوشهر از افزایش نرخ باسوادان به میزان ۹۷ درصد در استان خبر داد و گفت: شهرستان‌های بوشهر و دیلم بالاترین و شهرستان عسلویه کمترین نرخ باسوادی را در این استان دارند.

بوشهری ها معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان بوشهر از افزایش نرخ باسوادان به میزان ۹۷ درصد در استان خبر داد و گفت: شهرستان‌های بوشهر و دیلم بالاترین و شهرستان عسلویه کمترین نرخ باسوادی را در این استان دارند.

به گزارش بوشهری ها به نقل از تسنیم ، میلاد حبیبی‌نیا با گرامیداشت هفته نهضت سوادآموزی به مناسبت سالگرد تأسیس این نهاد مهم آموزشی در کشور، از اجرای برنامه‌های ویژه به مناسبت گرامیداشت سالروز تأسیس نهضت سوادآموزی به فرمان امام راحل در استان خبر داد.

وی روند سوادآموزی در استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در طول 42 سال فعالیت نهضت سوادآموزی، نرخ باسوادی در سطح استان بوشهر از 35 درصد به بیش از 97 درصد رسیده که بیش از 60 درصد رشد نشان می‌دهد.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به وضعیت سوادآموزی در شهرستان‌های ده‌گانه استان خاطرنشان کرد: شهرستان‌های بوشهر با 97.7 و دیلم 96.8 بالاترین و شهرستان عسلویه  با 92.1 درصد کمترین نرخ باسوادی را در این استان دارند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از یک‌هزار و 835 نفر از خدمات برنامه نهاد سوادآموزی بهره‌مندی شدند، افزود: حجم ابلاغی از سازمان مرکزی به سوادآموزی استان در سال جاری، جذب و پوشش 4 هزار و 472 سوادآموز است.

حبیبی‌نیا، افراد بی‌سواد و بازماندگان از تحصیل، مهمترین مبادی ورودی بی‌سوادی را در جامعه دانست و عنوان کرد: برای حل این موضوع، نیازمند مشارکت همگانی دستگاه‌های اجرایی، گروه‌های جهادی و سازمان‌های مردم نهاد هستیم.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان بوشهر ادامه داد: محتوای تولید شده توسط سازمان نهضت سوادآموزی که در دوره‌های آموزشی استفاده می‌شود، به‌روز و مطابق شرایط موجود جامعه است.

وی مهارت‌آموزی را از سرفصل‌های برنامه سوادآموزان عنوان کرد و گفت: کسب و آموزش مهارت‌های مختلف اجتماعی و کارآفرینی از ویژگی‌های برجسته محتوا و کتب آموزشی در کلاس‌های سوادآموزی است.

حبیبی‌نیا از ایجاد سامانه رصد بی‌سوادی خبر داد و خاطرنشان کرد: سامانه سازمان سودآموزی به عنوان یکی از جامع‌ترین سامانه‌های وزارت آموزش و پرورش، قابلیت رصد آنلاین و مطمئن وضعیت سواد افراد جامعه را دارد.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه مدرسه محوری کردن سوادآموزی از راهبردهای اصلی این معاونت است تصریح کرد: بر اساس آیین‌نامه اجرایی مدارس، مدیران، شورای معلمان، شورای مدرسه و انجمن اولیا و مربیان برای پوشش اولیا کم سواد و بی‌سواد دانش‌آموزان همان مدرسه و محله، مسئولیت دارند.

وی ویژگی‌های آموزش نیمه رسمی سوادآموزی را برشمرد و خاطر نشان کرد: تقاضا محور بودن، انعطاف‌پذیری، کم حجم بودن محتواهای آموزشی، رایگان بودن خدمات و ارائه مشوق‌های مادی در صورت قبولی سوادآموز، از ویژگی‌های آموزش نیمه رسمی است.

1 تا 7 دی ماه به مناسبت صدور فرمان تأسیس نهضت سوادآموزی از سوی حضرت امام خمینی (ره) در 7 دی ماه سال 1358 به عنوان هفته سوادآموزی نام‌گذاری شده است.

 

لینک مطلب: http://booshehriha.ir/News/128938.html