printlogo


مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی در نشست با اصحاب رسانه؛
ایجاد 14 تشکل کارگری در حوزه منطقه ویژه انرژی اقتصادی پارس جنوبی / رشد 15 درصدی عملکرد اداره کار استان
ایجاد 14 تشکل کارگری در حوزه منطقه ویژه انرژی اقتصادی پارس جنوبی / رشد 15 درصدی عملکرد اداره کار استان
کد خبر: 128954 تاریخ: 1401/10/13 22:57
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر گفت: اداره کل کار استان بوشهر نسبت به سال های گذشته ۱۵ درصد رشد عملکردی داشته است. مصدق کشاورزی ۱۲ دی ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در ارزیابی صورت گرفته توسط وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر در شا

بوشهری ها / اسماء بوستانی: مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر گفت: اداره کل استان بوشهر نسبت به سال های گذشته ۱۵ درصد رشد عملکردی داشته است.

مصدق کشاورزی ۱۲ دی ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در ارزیابی صورت گرفته توسط وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر در شاخص های عملکردی اختصاصی و عمومی با رشد ۱۵ درصدی نسبت به سال قبل رتبه برتر کشوری با اختلاف بسیار زیاد با سایر استان ها را به خود اختصاص داد.

کشاورزی با اشاره به دستور رئیس جمهور در خصوص بکارگیری نیروهای بومی در صنعت نفت و گاز استان عنوان کرد: در سال ۱۴۰۱ از مجموع اشتغال ایجاد شده  ۲ هزار و ۵۳۵ نفر بومیان استان و هزار و ۳۰۰ نفر غیر بومی در عسلویه مشغول به کار هستند.

وی افزود: تا کنون 22هزار و 101 فقره شغل در سامانه با برنامه ریزی و پیگیری های لازم بر اساس برنامه تعهد شده وزارت کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی 102 درصد محقق شده است که تا پایان سال به 138 درصد خواهد رسید.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با اعلام اینکه در ۹ ماهه اول امسال بالغ بر ۴۵۰۰ مجوز مشاغل خانگی به صورت کاملا الکترونیکی و غیر حضوری صادر شده است بیان کرد:  نسبت به سال ۱۴۰۰ افزایش صد درصدی در این بخش داشته ایم.
کشاورزی ادامه داد: 95 درصد از مجوزهای صادره به صورت آنی بوده و متقضیان در کمتر از 30 دقیقه مجوز خود را از سامانه مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دریافت نمایند.

کشاورزی از ابلاغ ۱۴۴۶ میلیارد تومان اعتبار از محل جزء 2 بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۱ به استان بوشهر خبر داد و افزود: مبلغ ۱۴۴۶ میلیارد تومان اعتبار از محل جزء 2 بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۱ به استان بوشهر ابلاغ شده است که 18 بانک و موسسه های اعتباری مسئولیت پرداخت این اعتبارات را بر عهده دارند.

وی افزود:  تمامی این تسهیلات در شهرستان ها برای طرح های خود اشتغال تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان و برای طرح های کارفرمایی ۴ میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته شده است و با توجه به مصوبه شورای عالی اشتغال کشور و دستور ریاست جمهور هریک از بانکها و یا موسسات اعتباری در استانهایی که منابع کافی برای پرداخت این تسهیلات ندارند باید از سایر استانها تامین شود و کم کاری از سوی بانک های تامین کننده اعتبار پذیرفته نخواهد بود.

وی از تاسیس61 شرکت تعاونی پرورش میگو در شهرستان بوشهر در سال جاری خبر داد و بیان کرد: با درایت و راهبری مدیریت ارشد استان 56 شرکت تعاونی پرورش میگو شهرستان دیلم در هفته دولت سال جاری تشکیل شد که با تشکیل تعاونی های پرورش میگو جزیره شیف، استان بوشهر قطب برتر در تعاونی های آبزی پروری کشور خواهد شد.

کشاورزی عنوان کرد: در حال حاضر بالغ بر 259 تشکل کارگری و کارفرمایی در استان بوشهر فعال می باشند. در حوزه منطقه ویژه انرژی اقتصادی پارس جنوبی نیز 14 تشکل کارگری ایجاد شده است .
 
 
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر از ۲ هزار و ۳۶۹ دادخواست شکایت اختلاف کارگر و کارفرما خبر داد و در این خصوص گفت: در 13 هیات تشخیص و 5 هیات حل اختلاف به این شکایات رسیدگی شده است. میانگین زمان رسیدگی به شکایت اختلاف کارگر و کارفرما از 59 روز، در آذر ماه امسال به ۲۴ روز کاهش یافته است.

کشاورزی در خصوص ایجاد بازارچه های مشاغل خانگی در شهرهای استان نیز بیان کرد: طبق ماده ۱۶ قانون بهبود فضای کسب و کار، وظیفه شهرداران است که نسبت به ایجاد بازارچه های مشاغل داخل و خرد با اولویت زنان سرپرست خانوار اقدام نمایند.

وی تعداد کل مستمری بگیران بیمه بیکاری در استان را هزار و ۶۵۲ نفر اعلام و در این خصوص بیان کرد: ۶ هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی از واحدهای کارگری صورت گرفته که  ۴ هزار و ۶۰۰ ابلاغیه رفع نقص صادر شده است.
وی افزود: جهت شناسایی اتباع خارجی  ۷۰۰ مورد بازرسی از واحدهای کارگری صورت گرفته که ۲۴۰ تبعه در این بازرسی شناسایی شدند.
 

مدیرکل تعاون، کارو رفاه اجتماعی از ساماندهی اشتغال مزارع پرورش میگو با نیرو های بومی آموزش دیده خبر داد و اظهار کرد: با توجه به شرایط نسبی استان بوشهر، باید نیروهای تخصصی پرورش داده شود، تمامی دستگاه های اجرایی از جمله آموزش و پرورش، دانشگاه های استان، مراکز آموزش فنی و حرفه ای در این خصوص با جدیت ورود نموده و مراکز آموزشی از رشته های نظری را به رشته های مهارتی بر اساس مزیت نسبی استان تغییر دهند.

 

 

 

 


 

لینک مطلب: http://booshehriha.ir/News/128954.html