نشست مشترک ستاره بوشهری تیم ملی فوتبال کشورمان و سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان حاوی نکات مهم و ارزشمندی است.
بوشهری ها / اصغر شعبانی: نشست مشترک ستاره بوشهری تیم ملی فوتبال کشورمان و سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان حاوی نکات مهم و ارزشمندی است. رشد فوتبال در کشور مستلزم فعالیت خوب در رده های پایه خصوصاً مدارس فوتبال است. توجه بیش از پیش به فوتبال پایه، شناسایی فوتبالیست های مستعد و پرورش استعدادهای فوتبالی برای زنده ماندن در فوتبال کشور مهم است.
چند سالی است در استان بوشهر نیز همانند دیگر استان ها، فعالیت مدارس فوتبال خصوصاً در فصل تابستان شکل و شمایل رسمی تری به خود می گیرد اما اینکه تاکنون چقدر موفق بوده اند را مخاطبان فوتبال به خوبی متوجه می شوند.
مهدی طارمی بازیکن تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه پورتو پرتغال قصد دارد با افتتاح آکادمی شهریار در شهر بوشهر به رشد استعدادهای فوتبال استان بوشهر کمک کند.
اقدام قابل توجه و ارزشمندی که می تواند بستر مناسبی برای پرورش فوتبالیست هایی باشد که بسیاری از آنها یک سرمایه ی ورزشی هستند و قطعاً در سال های آتی جایگزین نام هایی امثال مهدی طارمی، محمد محبی، حسین پورامینی، محمد دانشگر و بقیه خواهند شد.
حدود یکی دو ماه پیش بود که خبرِ تاسیس باشگاه شهریار توسط مهدی طارمی را رسانه ای کردیم. باشگاهی که قرار است با حضور در فوتبال پایه، به رشد و توسعه ی فوتبال کمک کند. طارمی محصول همین رده های پایه است. اگر چه در فوتبال باید پتانسیل خوب بودن را نیز داشت اما با برنامه ریزی مناسب در این مسیر می توان به نتایج خوبی رسید و گواه این موضوع سرمایه گذاری روی فوتبالیست هایی است که با حسین عبدی به جام جهانی نوجوانان صعود کردند.
طارمی به دنبال ایجاد یک فضای مناسب برای ارتقا فوتبال بوشهر است. مهاجم تیم ملی فوتبال ایران که با درخشش در فوتبال اروپا پیشنهادات فراوانی روی میز دارد به خوبی به دنبال رفع خلاهای موجود در راهِ، راه اندازی و ایجاد یک آکادمی مدرن فوتبال است. پایگاهی که بتواند مثل باشگاه های فولاد و سپاهان تولید فوتبالیست کند و سرمایه های واقعی را در فوتبال استان زنده نماید و جلسه ی مهدی طارمی با یاسر جمالی سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان نیز به همین منظور شکل گرفته بود.
آقای گل لیگ پرتغال به دور از حاشیه هایی که ذات همیشگی فوتبال است و بدون توجه به حرف و حدیث های احتمالی، راه درست را انتخاب کرده؛ طارمی در جلسه ی صمیمانه با متولی نخست ورزش استان بوشهر، حضور یاسر جمالی که در رأس مجموعه مدیریتی ورزش است را مایه امیدواری برای ساماندهی و بهبود ورزش استان برشمرده؛ او می داند که حمایت یاسر جمالی و مجموعه ی اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر مشکلات را در مسیر تأسیس آکادمی فوتبال بوشهر به حداقل خواهد رساند.
ماه های آینده بیشتر از آکادمی حرفه ای باشگاه شهریار بوشهر خواهیم شنید.