printlogo


سیاوش گرمسیری نژاد
8 ماه انتظار برای برگزاری جلسه ی هم اندیشی با مدیر سابق پالایشگاه نهم
8 ماه  انتظار برای برگزاری جلسه ی هم اندیشی با مدیر سابق پالایشگاه نهم
کد خبر: 181680 تاریخ: 1403/8/2 15:23
برگزاری جلسات هم اندیشی در سازمان‌ها یکی از ابزارهای مفید مدیریتی است. جلسه را می‌توان گردهمائی چند نفر برای بحث و تبادل نظر و یا تصمیم‌گیری در مورد خاصی تعریف نمود به طوری که

بوشهری ها /سیاوش گرمسیری نژاد |  برگزاری جلسات هم اندیشی در سازمان‌ها یکی از ابزارهای مفید مدیریتی است. جلسه را می‌توان گردهمائی چند نفر برای بحث و تبادل نظر و یا تصمیم‌گیری در مورد خاصی تعریف نمود به طوری که این افراد دارای هدفی مشترک بوده و ارتباط حضوری را وسیله نیل به این هدف می‌دانند. معمولا هدف از برگزاری جلسات سازمانی به اشتراک گذاری اطلاعات و تجربیات افراد، آموزش، ایجاد طوفان فکری برای ایده‌های جدید، رفع مشکلات و یافتن راه‌حل برای مسائل مختلف، ارزیابی ایده‌ها و پیشنهادات و یا بررسی شکایات، تصمیم‌گیری جمعی در مورد مسائل، ایجاد روحیه و انسجام گروهی و یا مواردی از این قبیل است. بدون شک درحین برگزاری جلسات هم اندیشی با پرسنل، ایده های ارزشمندی از جانب کارمندان مطرح می گردد که شاید به ذهن هیچ مدیری خطور نکرده باشد. زیاده گویی نیست اگر بگویم جلسات هم‌اندیشی‌ می‌تواند شکاف‌های دانشی را پر کند و منجر به خلق ایده‌های موفق شود

جفری فاکس نویسنده کتاب روش مدیرعامل شدن می گوید:
همیشه در جستجوی ایده باش. مهم نیست که چه کسی آن را عرضه می کند، مشتری، بچه، رقیب، صنایع دیگر، کارمند خود سازمان و یا راننده تاکسی.این که چه کسی آن را اندیشیده مهم نیست.
امروزه با گسترش‌ و پیچیده‌تر شدن‌ ساختارها و فعالیت‌های‌ سازمان‌ها، شیوه‌ تشکیل‌ جلسات‌ سازمانی و اداره‌ موثر آن‌ها نیز پیچیده‌تر شده‌ و خود به‌ عنوان‌ فن‌ و مهارت‌ خاصی‌ درآمده‌ است‌ که‌ سطوح‌ مختلف‌ مدیران‌ ناگزیر از اکتساب‌ این‌ فن‌ و مهارت‌ هستند. 
ریس جمهور فقید شهید رئیسی در یکی از جلسات هیات دولت نیز تاکید کردند که مدیران باید برگزاری جلسات هم اندیشی در سازمان ها را کلید بزنند. 
با در نظر گرفتن شرایط مطروحه اینجانب به عنوان فردی شاعل در صنعت نفت و گاز و فعال اجتماعی در دی ماه سال 1402 هنگام بازدید آقای طاهری مدیر سابق پالایشگاه نهم از کارگاه مرکزی پیشنهاد برگزاری جلسه هم اندیشی را در حضور مسئول روابط عمومی پالایشگاه آقای خضری مطرح نمودم و ایشان قول مساعد دادند که اینکار انجام شود. از همان روز به بعد بنده از طریق روابط عمومی موضوع را پیگیری نموندم و حتی طی نامه ی کتبی درخواست تشکیل جلسه را همراه با برنامه ای مدون به واحد روابط عمومی ارسال نمودم. اگر اغراق نکرده باشم هر دو هفته و یا هر ماه موضوع را پیگیری می کردم و تنها پاسخی که دریافت می کردم، این بود که ایشان وقت ندارند. تمام این پاس کاری ها در حالی بود که بنده در خلل فعالیت های اجتماعی بارها توانسته بودم با استاندار و دیگر مدیران، جلسه خصوصی بگیرم و از مشکلات کارگران حرف بزنم. باری بنده 8 ماه در انتظار تشکیل این جلسه ماندم تا روزی که ایشان جای خود را به مدیر جدید آقای خدری دادند. 
حال سوالی که در ذهن من بدون پاسخ مانده است، این است که آیا واقعا مدیران سازمان ها  اینقدر پر مشغله هستند که وقت برگزاری یک جلسه هم اندیشی با پرسنل که در جهت نیل به اهداف سازمان و شاید برطرف کردن مشکلات فنی و ساختاری می باشد را ندارند؟ 
کما اینکه تلاش میکنم ذهن خود را اینگونه قانع کنم که واقعیت ماجرا کمبود وقت بوده اما نمی توان جلوی رشته افکار را گرفت. و نتیجه گیری را به عهده خواننده وا می گذارم. 
به هر روی بنده نتوانستم در یک جلسه¬ی رو در رو مسائل، مشکلات، پیشنهادات و راهکارها را خدمت  ایشان ارائه نمایم اما امیدوارم، آقای خدری مدیر جدید پالایشگاه نهم رویکرد مثبتی در جهت ارتباط موثر با پرسنل داشته باشد. به قول سعدی : 
عمری دگر بباید بعد از فراق ما را 
کاین عمر صرف کردیم اندر امیدواری 
منبع : پیام  عسلویه 
لینک مطلب: http://booshehriha.ir/News/181680.html