بوشهری ها / اکرم اسعدی- همزمان با آغاز تغییرات فرمانداران در استان بوشهر پس از انتخابات ریاست جمهوری و انتصاب استانداران، زمزمههایی از گزینههای احتمالی برای فرمانداری عسلویه شنیده می شود. فارغ از گزینههای مطروحه، آنچه اهمیت دارد، این است که آیا مدیریت این شهرستان استراتژیک، در نهایت به فردی کاردان واگذار میشود؟ اولویتهای فرماندار جدید برای پایتخت اقصادی کشور چه چیزهایی باید باشد و فعالان سیاسی و اجتماعی شهرستان چه انتظاری از دولت برای انتخاب نماینده عالی خود در شهرستان و از فرماندار منتخب دارند. این موضوعی است که روزنامه «رویداد پارس» در گزارشی به آن پرداخته است.
دو بعد انتخاب فرماندار
عضو شورای اسلامی چاه مبارک در این باره می گوید: در رابطه با انتخاب و انتصاب فرماندار شهرستان عسلویه، دو بعد را میتوان در نظر گرفت. یکی اینکه با توجه به مشارکت مردم در انتخابات، فرماندار از نیروهای باتجربه بومی انتخاب شود که البته تاکنون در مورد این شهرستان چنین اتفاقی رخ نداده است و دیگر اینکه اگر بنا به انتخاب گزینهای غیربومی باشد، با توجه به رضایتمندی نسبی در جامعه شهرستان عسلویه از فرماندار فعلی، ابقاء وی، در دستور کار قرار گیرد.
«بوهندی کمالی» با تاکید بر اینکه چه فرماندار فعلی ابقاء یا چنانچه فرماندار جدیدی برای شهرستان عسلویه منصوب شود، انتظار داریم به موضوع اشتغال جوانان بومی با توجه به ناترازیهای موجودـ اولویت داده شود.
به گفته او، در بحث اشتغال گامهایی برداشته شده است ولی به تلاش بیشتر و نیز جدیت و پیگیری بیشتر نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی هم برای کمک به تحقق این مهم، نیاز است.
او تغییرات ایجاد شده در مدیریت کار و اشتغال سازمان منطقه ویژه را نویدی برای همسویی و عزم و جزم متولیان برای رفع معضل بیکاری جوانان بومی منطقه می داند.
لزوم اقدام جدی برای پرداخت خون بهای مردم عسلویه
این عضو شورای اسلامی چاه مبارک همچنین می گوید: نماینده سیاسی دولت با هدف رفع آلایندگی هاـ باید با شرکت های مستقر تعامل داشته باشد تا بتوان برای رفع این معضل بزرگ گامی در جهت رفاه مردم برداشت.
«بوهندی کمالی» می افزاید: علاوه بر رفع آلایندگی، باید برای موضوع پرداخت حق آلایندگی که به نوعی خون بهای مردم عسلویه هم هست، اقدام جدی صورت گیرد.
او با اشاره به اینکه سهمی که از این محل برای شهرستان عسلویه در نظر گرفته شده، بسیار کمتر از سالهای قبل است، ادامه می دهد: سهم این شهرستان طی سال های گذشته بین 60 تا 70 درصد بوده و در حالی که انتظار ما تحقق سهم 80 تا 100 درصدی است، برای سال جاری این سهم به 31 درصد کاهش یافته است.
او استفاده از ظرفیتهای موجود در شهرستان در سمتهای مدیریتی، روسای ادارات و حتی معاونان فرمانداران را نیز از دیگر انتظارها از فرماندار جدید عسلویه عنوان میکند و امیدوار است با همدلی و وفاق در راستای توسعه همه جانبه این شهرستان مستعد، گام برداشته شود.
اجرای قوانین مصوب
«ناصر بوهندی» یک فعال اجتماعی که بارها در باب انتظار مردم از فرماندار عسلویه، یادداشت هایی نوشته است، می گوید: این بار می گویم انتظار از فرماندار عسلویه اجرای برنامه ها و قوانین مصوب برای شهرستان است.
او می افزاید: یکی از مهمترین مصوبات دولت برای عسلویه، کمیته ملی آلایندگی است که با حضور پنج وزیر از وزارت خانه های مختلف نفت، بهداشت، مسکن و شهرسازی، نیرو و دبیری محیط زیست ایجاد شد.
به گفته او، فرماندار عسلویه باید پیگیر مصوبات، اعتبارات و اجرایی شدن این مصوبه مهم دولت باشد.
این فعال اجتماعی بیان می کند: دکتر پزشکیان تاکید اساسی و صحیح بر عدم ایجاد هزینه و مصوبات جدید برای کشور دارد و ما نیز همین تاکید را برای فرماندار عسلویه داریم چراکه مصوبات ملی، استانی و شهرستانی در عسلویه بر زمین مانده است و اختصاصهای بودجه بر اثر سیاسی کاری یا اهمال به جای عسلویه به جاهای دیگری می رود و با توجه به اینکه فرماندار از بیت المال حقوق دریافت می کند، باید پیگیر احقاق حقوق مردم شهرستان باشد.
او تأکید می کند: برای رفع تک تک مشکلات شهرستان، از آلودگی هوا، کمبود آب، کمبود مدارس، جادههای نامناسب و فرسوده، کمبود مراکز درمانی، ایجاد فضای سبز تا اشتغال و فرهنگ و اقتصاد مصوبات خوبی وجود دارد که نیاز به نظارت با برنامه و صحیح برای اجرا دارند.
«بوهندی» معتقد است که شروع پروژه های جدید بدون اتمام پروژه های ناقص هم اتلاف وقت است و هم هدر دادن اعتبارات بیت المال که خود محدود و اندک است.
او می گوید: برای شناخت کافی زیرساخت ها و تسریع اجرای مصوبات، نیاز است فرماندار جدید مشاور پذیر و معتقد به استفاده از تخصص و ایده های کارشناسان و ایده های جوانان و مردم شهرستان باشد./ روزنامه رویداد پارس
لینک مطلب: | http://booshehriha.ir/News/181837.html |