فرماندار دشتستان ۱۷ بهمن ماه در آئین افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژه های بخش بوشکان گفت: در این بخش ۵۱ پروژه با اعتبار صد و ۱۸ میلیارد تومان افتتاح و آغاز عملیات اجرایی می شود.
بوشهری ها /اسماء بوستانی: فرماندار دشتستان ۱۷ بهمن ماه در آئین افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژه های بخش بوشکان گفت: در این بخش ۵۱ پروژه با اعتبار صد و ۱۸ میلیارد تومان افتتاح و آغاز عملیات اجرایی می شود.
احمد دشتی مهمترین پروژه های این بخش را پروژه های جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، برق و بهداشت و درمان اعلام کرد و ادامه داد: دهه فجر توفیقی است تا خدمات نظام را به مردم گزارش دهیم. کمبودهای زیادی وجود دارد و تا شرایط ایده آل فاصله داریم.
دشتی افزود: با کاهش اعتبارات و وضعیت اقتصادی حاکم بر جامعه موفق به ارائه خدمات درخور شان مردم نشده ایم.
وی ایجاد سدهای آبحیزداری را از نیازمندی های این بخش دانست و عنوان کرد: کمبود آب کشاورزی و کاهش نزولات آسمانی در این بخش کشاورزی را دچار مشکل کرده است.
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
فرماندار دشتستان با بیان اینکه مطالعات آبخیزداری در کل شهرستان انجام شده، افزود: به امید حق در سال آینده اعتبارات خوبی برای حوزه آبخیزداری این بخش در نظر خواهیم گر فت.
دشتی حضور و سرکشی به تمامی بخش های شهرستان را از برنامه های خود جهت نیازسنجی هر بخش عنوان کرد و در این خصوص گفت: همراهی و همدلی بین مسئولان هر بخش و تهیه بانک اطلاعاتی اعم از شهر و روستا جهت تامین اعتبار امری ضروری است.
وی توسعه متوازن شهرستان را ضروری اعلام کرد و اظهار کرد: به امید حق دشتستان با همکاری مسئولین به صورت متوازن پیشرفت خواهد کرد.
بر اساس این گزارش، پروژه های بخش بوشکان با حضور فرماندار به صورت تجمیعی افتتاح و آغاز عملیات اجرایی شد.
به گزارش بوشهری ها دو واحد مسکن مددجویی روستای تنگ زرد نیز افتتاح شد.
بوستان محله ای روستای تنگ زرد به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع و اعتبار ۷۵۰ میلیون تومان به بهره به داری رسید.
پروژه بند سنگی ملاتی تنگ رود(بوشکان ۲) و پروژه های شهرداری بوشکان نیز افتتاح شد.