printlogo


امام جمعه بوشهر: ملت ایران در مسیر مقاومت، یکصدا خواهان نابودی رژیم صهیونیستی است
امام جمعه بوشهر: ملت ایران در مسیر مقاومت، یکصدا خواهان نابودی رژیم صهیونیستی است
کد خبر: 182240 تاریخ: 1404/3/24 15:25
بوشهریها| نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: حملات رژیم صهیونیستی با همراهی آمریکا و دیگر حامیان آن، سرانجامی جز نابودی این رژیم جنایتکار نخواهد داشت و اکنون ملت ایران در مسیر مقاومت، یکصدا خواهان نابودی رژیم صهیونیستی است.

بوشهری ها /آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در خطبه‌های نماز جمعه شهر بوشهر اظهارکرد: دشمنان اسلام از ابتدا دست به جنایت زدند و اکنون نیز با چراغ سبز آمریکا، جنایات گسترده‌ای در غزه، لبنان و دیگر نقاط منطقه مرتکب می‌شوند که در نهایت به سقوط قطعی رژیم صهیونیستی منجر خواهد شد.

وی افزود: سنت تاریخ آن است که دشمن، دشمنی می‌کند و از هر ابزاری برای آسیب به ملت‌های مظلوم استفاده می‌کند اما مقاومت اسلامی در برابر این ظلم، راه پیروزی و عزت را هموار می‌سازد.

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه دشمنان به دنبال ضربه زدن به دین، هویت و استقلال ملت‌ها هستند، گفت: نظام اسلامی ما بر پایه اسلام ناب محمدی (ص) و مردم‌سالاری دینی استوار است و زیر بار سلطه و استکبار نمی‌رود؛ از این‌رو مورد هجمه دشمنان قرار دارد.

وی با اشاره به شهادت شماری از فرماندهان، دانشمندان و زنان و کودکان بی‌گناه در حملات اخیر صهیونیست‌ها گفت: ملت ایران اهل تسلیم نیست و از این پس، باید دشمنان بویژه رژیم صهیونیستی در انتظار پاسخ‌های کوبنده باشند.

صفایی بوشهری تأکید کرد: امروز ایران اسلامی پر از سرداران و دانشمندانی چون شهید سلامی است که جای خالی شهدا را پر کرده‌اند و با اتحاد و هدایت رهبری، در مسیر نابودی دشمن گام برمی‌دارند.

وی گفت: ملت ایران بزودی خواهد دید که چگونه تل‌آویو و دیگر مناطق تحت اشغال رژیم صهیونیستی، پی‌درپی مورد حمله قرار خواهند گرفت و خواب راحت از چشم اشغالگران ربوده خواهد شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر با اشاره به رفتارهای دوگانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و هجمه رسانه‌ای علیه ایران افزود: در شرایطی که وزارت اطلاعات دست به عملیات‌های اطلاعاتی بزرگ زده و اسناد محرمانه‌ای از رژیم صهیونیستی به دست آورده، شاهد موجی از تخریب‌های رسانه‌ای و سیاسی علیه ایران هستیم.

وی با گرامیداشت یاد شهدای استان بوشهر گفت: مردم این استان همواره در کنار انقلاب ایستاده‌اند و بدون تردید، در مسیر هدایت مقام معظم رهبری، به رژیم صهیونیستی ضربات سختی وارد خواهند کرد.

امام جمعه بوشهر تصریح کرد: ملت ایران و استان بوشهر از نیروهای مسلح درخواست دارند که کار این رژیم منحوس را یک‌سره کنند و اجازه ادامه این جنایت‌ها را ندهند.

وی با اشاره به تلاش دشمن برای القای یأس از طریق جنگ نرم، گفت: صهیونیست‌ها بدانند که بر باطل‌ هستند و سرنوشت باطل، نابودی است.

صفایی بوشهری افزود: عملیات جنایتکارانه اخیر، نشان داد که این رژیم زبان دیپلماسی را نمی‌فهمد و از زمان تولد نامشروع خود، چیزی جز آوارگی، قتل و بی‌ثباتی برای مردم منطقه به همراه نداشته است.

وی همچنین با تبریک عید بزرگ غدیر، این عید را نماد هدایت، رستگاری، کمال و جلوگیری از انحراف تاریخ پس از رسول‌الله (ص) دانست و گفت: تمامی مساجد، هیأت‌های مذهبی و موکب‌ها برنامه‌های غدیر را با شعار "غدیر علوی، ضد صهیونیستی" برگزار کنند.

صفایی بوشهری عنوان کرد: لازم است این برنامه‌ها به احترام شهادت شماری از فرماندان، دانشمندان، مردم، زنان و کودکان بی گناه که در حمله جنایت کارانه رژیم اشغالگر قدس به شهادت رسیده‌اند، با حفظ شأن بدون برنامه‌های شاد اجرا شوند، چرا که تعطیلی در این مسیر جایگاهی ندارد./ایرنا

 

لینک مطلب: http://booshehriha.ir/News/182240.html