printlogo


تهیه طرح مدیریت زیست‌بومی ۲ تالاب مهم استان بوشهر
تهیه طرح مدیریت زیست‌بومی ۲ تالاب مهم استان بوشهر
کد خبر: 182773 تاریخ: 1404/4/18 16:29
بوشهریها| مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: طرح مدیریت زیست‌بومی ۲ تالاب مهم استان بوشهر تهیه شد و در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان به تصویب رسید.

بوشهری ها /عبدالرحمن مرادزاده ظهر امروز در کارگروه هماهنگی و مدیریت تالاب‌های استان بوشهر با محوریت تالاب حله بر لزوم هم‌افزایی و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی برای حفظ و احیای تالاب‌های استان تأکید کرد.

وی با اشاره به حمایت‌های استانداری بوشهر از برنامه‌های مدیریت تالاب‌ها، از تهیه و تصویب طرح مدیریت زیست بومی 2 تالاب مهم استان در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان خبر داد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر برنامه‌های آینده برای مدیریت تالاب‌های استان را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: صدور سند تالاب‌های مصوب استان در دستور کار قرار دارد که با تأمین اعتبارات لازم و همکاری اعضای کارگروه، می‌توان بستر اجرای مؤثر این طرح‌ها را فراهم کرد.

مرادزاده تأکید کرد: تداوم جلسات کارگروه استانی و ارتقای هماهنگی بین دستگاهی می‌تواند گام‌های مؤثری در جهت بهبود وضعیت اکولوژی تالاب‌های مهم استان از جمله حله، مند و نای‌بند بردارد.

وی با تأکید بر ادامه لایروبی رودخانه حله گفت: لایروبی شاخه جنوبی رودخانه حله به‌عنوان یکی از ورودی‌های مهم تالاب حله یک ضرورت است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر خاطرنشان کرد: پیگیری منظم برنامه‌های حفاظت و احیای تالاب‌ها با مشارکت تمامی ذی‌نفعان می‌تواند به بهبود پایدار وضعیت این اکوسیستم‌های ارزشمند منجر شود.

در این راستا مقرر شد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط در اسرع وقت برنامه‌های اجرایی خود را برای لایروبی تالاب رودحله اعلام و عملیاتی کنند. این اقدام می‌تواند نقش مهمی در احیای اکوسیستم ارزشمند تالاب حله ایفا کند.

لینک مطلب: http://booshehriha.ir/News/182773.html