printlogo


خرید و توزیع کندوی مدرن بین زنبورداران استان بوشهر
خرید و توزیع کندوی مدرن بین زنبورداران استان بوشهر
کد خبر: 183267 تاریخ: 1404/5/4 16:04
بوشهریها| معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از خرید و توزیع کندوی مدرن بین زنبورداران خبر داد.

بوشهری ها /ابوتراب نکیسا صبح شنبه در جمع خبرنگاران از خرید کندوهای مدرن کف باز پلاستیکی برای زنبورداران استان بوشهر خبر داد و گفت: در راستای اجرای طرح بهبود و افزایش تولیدات دامی، تعداد ۱۲۰ کندوهای مدرن برای توسعه زنبورداری استان خریداری شده و این پروژه با همکاری اتحادیه زنبورداران و نظارت معاونت بهبود تولیدات دامی استان در حال اجرا است.

وی با اشاره به بررسی‌های کارشناسی این طرح بیان کرد: متأسفانه اکثر زنبورداران استان از کندوهای فرسوده و غیراستاندارد استفاده می‌کنند که مشکلات متعددی از جمله وجود منافذ برای نفوذ آفات، تهویه نامناسب، کاهش تولید و افزایش هزینه‌های درمان را به همراه دارد.

معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان بوشهر خاطرنشان کرد: عمر مفید کندوهای چوبی پنج سال است، اما بسیاری از زنبورداران به دلیل هزینه‌های بالا، این کندوها را به موقع تعویض نمی‌کنند.

وی مزایای کندوهای مدرن را برشمرد و خاطرنشان کرد: این کندوها با تهویه مناسب، کاهش ۳۰ درصدی کنه واروآ، افزایش ۳۰ درصدی تولید عسل و سایر فرآورده‌ها، کاهش هزینه‌های درمان و جلوگیری از عارضه غارت همراه است. همچنین این کندوها تلفات کلونی‌ها را کاهش داده و از خفگی زنبور عسل هنگام کوچ جلوگیری می‌کنند.

نکیسا اضافه کرد: هدف از اجرای این طرح، ترغیب زنبورداران به استفاده از فناوری‌های نوین و جایگزینی تدریجی کندوهای قدیمی است که در نهایت منجر به افزایش درآمد زنبورداران و توسعه پایدار این صنعت در استان خواهد شد.

لینک مطلب: http://booshehriha.ir/News/183267.html