printlogo


خط مقدم مقابله با تحریم ها/ اجرای ۱۸ میلیارد دلار پروژه انرژی در منطقه ویژه اقتصادی پارس
خط مقدم مقابله با تحریم ها/  اجرای ۱۸ میلیارد دلار پروژه انرژی در منطقه ویژه اقتصادی پارس
کد خبر: 184379 تاریخ: 1404/9/18 17:32
بوشهری ها /اسماء بوستانی: مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس اعلام کرد که ۱۸ میلیارد دلار پروژه در حوزه‌های نفت، گاز و پتروشیمی در این منطقه در حال ساخت است.

بوشهری ها /اسماء بوستانی:  مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس اعلام کرد که ۱۸ میلیارد دلار پروژه در حوزه‌های نفت، گاز و پتروشیمی در این منطقه در حال ساخت است.

سخاوت اسدی روز ۱۸ آذر در حاشیه نهمین نمایشگاه ساخت داخل نفت، گاز و پتروشیمی در عسلویه گفت: دشمنان طی سال‌های اخیر تلاش کرده‌اند اقتصاد ایران را تضعیف کنند، اما موفق به خاموش کردن چراغ اقتصاد کشور نشده و نخواهند شد.
او شرکت‌کنندگان این نمایشگاه را «سربازان خط مقدم مقابله با تحریم‌ها» توصیف کرد.
اسدی با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، هدف اصلی دشمن را ایجاد نارضایتی اجتماعی عنوان کرد و افزود: «با انتشار اخبار جعلی تلاش می‌کنند مردم را ناامید کنند، اما فعالان رسانه وظیفه دارند واقعیت‌ها را به‌درستی برای افکار عمومی بازگو کنند.»
 
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارس میزان تولیدات داخلی صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را ۸۰ درصد اعلام کرد و گفت: با تلاش این رقم «در آینده نزدیک به ۱۰۰ درصد خواهد رسید».
وی همچنین از کاهش واردات قطعات خبر داد و توضیح داد: «در سال‌های گذشته ۲.۵ میلیون قطعه وارد می‌شد، اما امسال این رقم به یک میلیون رسیده و مابقی نیازها در داخل کشور تولید می‌شود.»
 
این مقام مسئول داخلی‌سازی را یکی از سیاست‌های اصلی وزارت نفت دانست و اجرای این سیاست را نتیجه برنامه‌ریزی‌های هدفمند عنوان کرد.
 
اسدی با تأکید بر بازتاب نقاط قوت صنعت انرژی در رسانه‌ها گفت: این رویکرد می‌تواند باعث «ناامیدی دشمن» شود.
وی همچنین خواستار برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی بیشتر و برپایی رویدادهای رسانه‌ای در کنار این نمایشگاه‌ها شد تا «دستاوردها و بازده نمایشگاه‌ها به‌طور دقیق برای افکار عمومی تبیین شود».
 
 
لینک مطلب: http://booshehriha.ir/News/184379.html