printlogo


مراسم قرائت زیارت امام رضا(ع) در «دیر» برگزار شد
مراسم قرائت زیارت امام رضا(ع) در «دیر» برگزار شد
کد خبر: 186018 تاریخ: 1405/5/22 09:53
بوشهریها|مراسم قرائت زیارت امام رضا(ع) در مصلای شهدای محراب دیّر،برگزار شد.

بوشهری ها /حجت‌الاسلام محمد محمودی صبح پنجشنبه در مراسم قرائت زیارت امام رضا(ع) در مصلای شهدای محراب دیّر، با تسلیت شهادت امام هشتم شیعیان، اظهار داشت: آخرین روز ماه صفر، یکی از روزهای سخت و اندوه‌بار تاریخ شیعه است؛ روزی که حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) در غربت و دوری از خانواده به شهادت رسیدند.

وی با قدردانی از برگزارکنندگان این مراسم، به‌ویژه جمعی از ارادتمندان اهل‌بیت(ع) از مسجد صاحب‌الزمان(عج) محله خنیا شهر دیّر، بیان کرد: برپایی چنین مجالسی، فرصتی برای تجدید عهد با امام رضا(ع) و تعمیق محبت و معرفت نسبت به خاندان عصمت و طهارت(ع) است.

محمودی افزود: زیارتی که در این مراسم قرائت شد، یکی از زیارت‌های حضرت امام رضا(ع) است و باب زیارات، از عنایات بزرگ الهی به جامعه شیعه محسوب می‌شود.

مراسم قرائت زیارت امام رضا(ع) در «دیر» برگزار شد

وی با بیان اینکه ادعیه و زیارات اهل‌بیت(ع) گنجینه‌ای کم‌نظیر برای تربیت انسان و جامعه اسلامی است، تصریح کرد: در فرهنگ شیعی، دو سرمایه بزرگ یعنی دعا و زیارت وجود دارد که باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد؛ دعاهایی همچون دعای ابوحمزه ثمالی، دعای عرفه امام حسین(ع)، زیارت جامعه کبیره و زیارت امین‌الله، منابع سرشار معرفت، اخلاق، توحید و ولایت هستند.

محمودی با اشاره به جایگاه صحیفه سجادیه گفت: متاسفانه صحیفه سجادیه امام سجاد(ع) در بسیاری از خانه‌ها وجود ندارد؛ در حالی‌که این کتاب شریف، برنامه‌ای جامع برای زندگی فردی، خانوادگی، اجتماعی و سیاسی مسلمانان ارائه می‌کند.

مراسم قرائت زیارت امام رضا(ع) در «دیر» برگزار شد

وی افزود: در صحیفه سجادیه، دعا برای پدر و مادر، فرزند، همسایه، رزق، رفع گرفتاری‌ها، دفع غم و اندوه، رزمندگان اسلام و پیروزی مسلمانان آمده است. این معارف نشان می‌دهد اهل‌بیت(ع) برای همه عرصه‌های زندگی انسان، مسیر هدایت و تعالی را ترسیم کرده‌اند.

این مبلغ دین تأکید کرد: بهره‌گیری از دعاها و معارف اهل‌بیت(ع) نباید به قرائت ظاهری محدود شود، بلکه باید مفاهیم بلند آن‌ها به متن زندگی مردم، خانواده‌ها و نسل جوان وارد شود.

مراسم قرائت زیارت امام رضا(ع) در «دیر» برگزار شد

محمودی، زیارت را یکی از راه‌های اساسی شناخت امام دانست و گفت: اگر زیارت‌های نقل‌شده از ائمه معصومین(ع) نبود، انسان در برابر حرم امیرالمؤمنین(ع) یا امام حسین(ع) نمی‌دانست چگونه باید با آن حجت‌های الهی سخن بگوید؛ زیارت‌نامه‌ها، زبان معرفت، ولایت و ارتباط با امام هستند.

وی با تأکید بر ضرورت ارتقای معرفت زائران پیش از سفرهای زیارتی اظهار کرد: همان‌گونه که برای سفر حج، کلاس و آموزش برگزار می‌شود، برای سفر معنوی و بزرگ زیارت امام رضا(ع) و سایر ائمه نیز باید آموزش‌های لازم در نظر گرفته شود تا زائر بداند به کجا می‌رود، چرا می‌رود و فلسفه زیارت چیست.

مراسم قرائت زیارت امام رضا(ع) در «دیر» برگزار شد

وی خاطرنشان کرد: لازم است برای زائران مشهد مقدس، کربلای معلی و دیگر اماکن متبرکه، به‌ویژه نوجوانان و جوانان، نشست‌ها و کلاس‌های معرفتی برگزار شود تا زیارت از یک حضور صرفاً ظاهری، به ارتباطی عمیق، آگاهانه و سازنده با اولیای الهی تبدیل شود.

محمودی خطاب به جوانان تأکید کرد: جوان شیعه باید به هویت دینی، اعتقادی و ولایی خود افتخار کند و با اطمینان، معارف اهل‌بیت(ع) را چراغ راه زندگی خود قرار دهد؛ زیرا این مکتب، سرچشمه عزت، بصیرت، مقاومت و سعادت انسان است.

لینک مطلب: http://booshehriha.ir/News/186018.html