printlogo


کشف 4 میلیون لیتر سوخت قاچاق در عسلویه/ ضربه به شبکه دپوی سوخت
کشف 4 میلیون لیتر سوخت قاچاق در عسلویه/ ضربه به شبکه دپوی سوخت
کد خبر: 186539 تاریخ: 1405/6/31 23:51
بوشهریها|فرمانده انتظامی استان بوشهر ازکشف بیش از 4 میلیون لیتر سوخت قاچاق و ضربه به شبکه دپوی سوخت در عسلویه خبرداد.

بوشهری ها /فرمانده انتظامی استان بوشهر با بیان اینکه محل دپوی این محموله در شهرستان عسلویه شناسایی شد، تصریح کرد: با اقدام به‌موقع همکاران انتظامی، بالغ بر 400 هزار لیتر سوخت قاچاق معادل ظرفیت بیش از 15 تانکر 32 هزار لیتری کشف و توقیف شد.

سردار سوسنی با تأکید بر برخورد قاطع با سودجویان خاطرنشان کرد: این محموله سوخت پس از دپو در عسلویه قرار بود به سمت استان هرمزگان منتقل شود که خوشبختانه پیش از هرگونه اقدام کشف شد؛ در این عملیات تاکنون 2 نفر دستگیر شده‌اند و اقدامات پلیسی برای دستگیری سایر متهمان این پرونده با جدیت ادامه دارد.

وی در پایان با اشاره به تشدید نظارت بر محورهای مواصلاتی استان تأکید کرد: استان بوشهر دارای 5 ایستگاه بازرسی در مبادی ورودی و خروجی است که این نقاط به‌صورت شبانه‌روزی تحت کنترل دقیق مأموران پلیس قرار دارند و تلاش مجموعه انتظامی استان بر این است که با تداوم این اقدامات، پدیده قاچاق سوخت در سطح استان به صفر برسد.

لینک مطلب: http://booshehriha.ir/News/186539.html