printlogo


اختصاص 100میلیارد تومان برای تقویت زیرساخت‌های ورزشی استان بوشهر
اختصاص 100میلیارد تومان برای تقویت زیرساخت‌های ورزشی استان بوشهر
کد خبر: 186616 تاریخ: 1405/7/6 20:38
بوشهریها|مدیرکل ورزش استان بوشهر از اختصاص 100 میلیارد تومان اعتبار برای تقویت زیرساخت‌های ورزشی استان خبرداد.

بوشهری ها /موسی کشتکار، مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر ظهر امروز در نشست هماهنگی برنامه‌های هفته تربیت بدنی و ورزش استان با اشاره به اهمیت گسترش فعالیت‌های ورزشی اظهار کرد: جشنواره ورزش‌های همگانی، ورزش‌های آبی و ساحلی و استعدادیابی تأثیر مهمی در نشاط جامعه و آحاد مردم خواهد داشت.

وی با بیان اینکه رویدادهای ورزشی هفته تربیت بدنی با تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا برگزار خواهد شد، افزود: رویدادهای هفته تربیت بدنی در استان بوشهر با نام شهدا برگزار می‌شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر از تصویب 100 میلیارد تومان اعتبار برای کمک به تیم‌های ورزشی استان خبرداد و تصریح کرد: با پیگیری‌های نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی 50 میلیارد تومان و از سوی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیز 50 میلیارد تومان جهت خرید تجهیزات ورزشی و کمک به تیم‌های ورزشی استان مصوب شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر با تأکید بر اینکه با تخصیص این اعتبار، منابع مذکور بین هیئت‌های ورزشی و نمایندگان استان در لیگ‌های کشوری توزیع خواهد شد، تصریح کرد: در 6 ماه نخست سال جاری، در سه مرحله 18 میلیارد تومان بین هیئت‌های ورزشی بر اساس شاخص‌های اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر توزیع شده است.

در این نشست تعدادی از مسئولان هیئت‌های ورزشی و ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌های استان بوشهر به تشریح برنامه‌های محوری هفته تربیت بدنی و ورزش پرداختند و بر توسعه ورزش‌های محلات و ساحلی تأکید کردند.

لینک مطلب: http://booshehriha.ir/News/186616.html