printlogo


توسعه دیپلماسی اقتصادی بازرگانان بوشهری با بازارهای آسیایی
توسعه دیپلماسی اقتصادی بازرگانان بوشهری با بازارهای آسیایی
کد خبر: 186913 تاریخ: 1405/8/13 22:38
بوشهریها|رئیس اتاق بازرگانی بوشهرازتوسعه دیپلماسی اقتصادی، افزایش تعاملات بازرگانان بوشهری با بازارهای آسیایی خبرداد.

بوشهری ها /خورشید گزدرازی، رئیس اتاق بازرگانی بوشهر با اشاره به اهمیت گسترش تعاملات اقتصادی بین‌المللی اظهار کرد: تفاهم‌نامه همکاری در زمینه آموزش زبان چینی میان اتاق بازرگانی بوشهر، دانشگاه خلیج فارس و انجمن دوستی ایران و چین، شعبه بوشهر، به امضا رسیده است.

وی افزود: این تفاهم‌نامه در راستای تقویت زیرساخت‌های ارتباطی و فرهنگی مورد نیاز برای توسعه مراودات اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری با کشورهای آسیای جنوب شرقی، به‌ویژه چین، منعقد شده است.

گزدرازی با بیان اینکه شناخت زبان و فرهنگ کشورهای هدف نقش مهمی در تسهیل تعاملات اقتصادی دارد، تصریح کرد: آموزش زبان چینی می‌تواند زمینه‌ساز ارتقای توانمندی فعالان اقتصادی، بازرگانان و علاقه‌مندان به همکاری با بازار چین باشد و ظرفیت‌های جدیدی برای توسعه صادرات، جذب سرمایه‌گذاری و گسترش همکاری‌های مشترک فراهم کند.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری استان بوشهر و فرصت‌های گسترده همکاری با بازار چین، توسعه آموزش‌های تخصصی و تقویت ارتباط میان مراکز علمی و بخش خصوصی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی ابراز امیدواری کرد: اجرای این تفاهم‌نامه با همکاری اتاق بازرگانی بوشهر، دانشگاه خلیج فارس و انجمن دوستی ایران و چین، شعبه بوشهر، بتواند گامی مؤثر در مسیر توسعه دیپلماسی اقتصادی، افزایش تعاملات بین‌المللی و بهره‌گیری از فرصت‌های بازارهای آسیایی باشد.

لینک مطلب: http://booshehriha.ir/News/186913.html