سیاست / شناسه خبر: 86338 / تاریخ انتشار : 1401/1/29 12:36
|

طرز تهیه کوفته گردویی

بوشهریها| شما می‌توانید کوفته گردویی را برای تنوع در طعم و مزه تهیه کنید. کوفته جزو دسته غذا‌های مقوی قرار می‌گیرد، مخصوصا اگر در آن از گردو هم استفاده شود.

بوشهری ها /

یکی از غذا‌های ایرانی کوفته است که طرفداران زیادی دارد. کوفته در انواع و اقسام مختلف تهیه می‌شود. کوفته گردویی یکی از انواع کوفته است که با گردو و گوشت چرخ‌کرده تهیه می‌شود و طعم و مزه خوبی دارد. نکته مهم در تهیه کوفته این است که باید به خوبی آن را ورز دهید و یک‌سری نکات را در تهیه آن را رعایت کنید تا بتوانید یک کوفته بدون ترک داشته باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه کوفته گردویی
گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی ۱۵۰ گرم
گردو خردشده ۱۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
زعفران دم‌کرده به مقدار لازم
زرشک و گوجه‌فرنگی به دلخواه
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کوفته به مقدار لازم

مرحله اول
در مرحله اول گردو را آسیاب کنید و کنار بگذارید. میزان گردو را می‌توانید به دلخواه اضافه یا کم نمایید. پیاز‌ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. آب پیاز را بگیرید تا کوفته شل نشود و وا نرود. زعفران را اگر با یخ دم کنید بهتر رنگ می‌گیرد.

مرحله دوم
ظرفی را آماده کنید و در آن گوشت و آرد نخودچی و گردو و پیاز و زرشک و کمی زعفران را کاملا ورز دهید تا کاملا به هم بچسبند. می‌توانید از غذاساز هم برای این کار استفاده کنید. مواد را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

مرحله سوم
به اندازه یک پرتقال کوچک از مواد بردارید و در دست خود گرد کنید. میان کوفته‌ها و پیش از گرد کردن یک عدد گردو قرار دهید و کاملا آن را به هم بچسبانید. مراقب باشید تا هیچ ترکی نداشته باشد وقتی آن را گرد می‌کنید. در یک تابه کوفته‌ها را سرخ کنید.

مرحله چهارم
در یک قابلمه پیاز داغ را آماده کنید و رب گوجه را هم در آن تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. سپس کمی نمک و زردچوبه بزنید. آب‌جوش داخل سس بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید. کوفته‌ها را به آرامی داخل آب در حال جوش بگذارید به اندازه‌ای که تا نیمه داخل سس فرو رود. در قابلمه را نگذارید و اجازه دهید به همان شکل ۱ ساعت بجوشد و سس غلیظ شود. در آخر گوجه‌فرنگی را حلقه کنید و به همراه چند عدد گردو به سس اضافه کنید. وقتی سس غلیظ شد کوفته گردویی شما آماده است.


نکات کلیدی در طرز تهیه کوفته گردویی
اگر در قابلمه را در حال پخت بگذارید کوفته‌ها وا می‌رود.
آرد نخودچی اجازه نمی‌دهد تا کوفته‌های شما وا برود.

 

کلیدواژه

کوفته گردویی

طرز تهیه کوفته گردویی

غذا‌های مقوی

ارسال نظرات

captcha
کلینک زیبایی
نمایشگاه  پتروشیمی