سیاست / شناسه خبر: 118281 / تاریخ انتشار : 1401/5/13 11:36
|

ظرفیت هفته دولت برای انعکاس خدمات نظام استفاده شود

بوشهریها| بخشدار سیراف گفت: هفته دولت فرصت مناسبی برای انعکاس و اطلاع رسانی خدمات نظام به مردم محسوب می‌شود.

بوشهری ها / محمد روشن در نشست هماهنگی ستاد بزرگداشت هفته دولت در بخش سیراف با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفت: خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی در دنیا کم نظیر است لذا هفته دولت فرصت مناسبی برای انعکاس و اطلاع رسانی خدمات نظام به مردم محسوب می‌شود.

بخشدار سیراف بیان کرد: شهیدان رجایی و باهنر متعلق به دولت نیستند و از پیکره نظام و مردم هستند.

وی در ادامه به خدمات دولت مردمی سیزدهم اشاره به کنترل و کاهش مستمر تورم، افزایش نرخ رشد اقتصادی، کاهش نرخ بیکاری، افزایش ۴۰ درصدی صادرات غیرنفتی، شکوفایی اقتصاد و حرکت کشور در مسیر توسعه، تدوین و تصویب نقشه راه رشد غیر تورمی و فقرزدا را از خدمات مهم دولت عنوان کرد.

روشن گفت: برگزاری یادواره شهدای دولت، تجلیل از کارکنان نمونه ادارات، گل‌افشانی مزار شهدا، از دیگر برنامه‌های این هفته در این بخش به‌شمار می‌رود.

بخشدار سیراف تاکید کرد: پروژه‌هایی که آماده بهره برداری کامل هستند، باید افتتاح شود.

حجت الاسلام صادق عاشوری امام جمعه بندر سیراف نیز به طرح‌ها و برنامه‌های دشمن جهت ترویج نا امیدی در میان مردم اشاره کرد و افزود: انعکاس خدمات دولت و نظام به مردم و نا امید کردن دشمنان و تکریم ارباب رجوع و پیگیری مشکلات آنان از وظایف اصلی دولتمردان و مسؤلین و ادارات است.

ظرفیت هفته دولت برای انعکاس خدمات نظام استفاده شود

 

کلیدواژه

بخشدار سیراف

هفته دولت

محمد روشن

ارسال نظرات

captcha
کاریکاتور هفته
روزنامه پیام عسلویه
روزنامه رویداد پارس
پارس جنوبی