بوشهری ها /مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به سکوت وقیحانه و مشمئز کننده خود در قبال جنایات اخیر رژیم اشغالگر قدس و حمله این رژیم به تاسیسات هسته ای یکی از کشورهای عضو آژانس و معاهده انپیتی یعنی جمهوری اسلامی ایران ادامه می دهد.
البته از مقامی که از همان بدو ورود خود به مسند مدیریت آژانس بازی خود را بر مبنای رضایت مطلق تل آویو و واشنگتن تعریف کرده و ابایی از ابراز تعلق خاطر خود به لابی های آمریکایی-صهیونیستی ندارد انتظاری جز این نیز نبوده و نیست! حمله اخیر رژیم اشغالگر قدس به خاک مقدس کشورمان در یک بستر تبلیغاتی مسموم صورت گرفت:
بستر و فرامتنی که رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی عامدانه و در جریان تصویب قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام تلاش کرد آن را برای تل آویو فراهم سازد. سکوت وقیحانه و مشمئزکننده گروسی در جریان حمله بزدلانه رژیم صهیونیستی به اماکن هسته ای ایران بار اتصال محکم گروسی به لابی های این رژیم منفور را به اثبات رساند.
همگان به یاد دارند که پس از مرگ مشکوک یوکیو آمانو مدیرکل سابق آژانس بین المللی انرژی اتمی ،گروسی چگونه با لابی مستقیم آمریکا و رژیم اشغالگر قدس در راس مدیریت این سازمان به اصطلاح بین المللی قرار گرفت! اکنون گروسی خود را وامدار رژیم صهیونیستی می داند.
واقعیت امر این است که رافائل گروسی نه تنها با تصویب قطعنامه ضد ایرانی اخیر زمینه ساز اقدامات غیرحقوقی و وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه ایران شد، بلکه به حداقلی ترین قوانین آژانس و معاهده ان پی تی در دفاع از حقوق حقه هسته ای کشورمان نیز استناد نکرد. همین مسئله انگاره کاذب استقلال آژانس در منازعات بین المللی را بار دیگر به اثبات همگان رسانده است.
بدون شک خروج از ان پی تی حداقلی ترین تصمیمی است که در این خصوص می توان اتخاذ کرد. نباید فراموش کرد که سازمانهای بین المللی کارکرد و کارویژه خود را در نظام بین الملل به صورت مطلق از دست داده اند: از شورای امنیت سازمان ملل متحد گرفته تا شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی به مکانهایی جهت تئوریزه سازی توحش و حمله بازیگران سرکش و طغیانگر در جهان امروز تبدیل شده اند.
گویا گروسی نسبت به مفاد و تبصره های قانونی مندرج در اسناد حقوقی آژانس بین المللی انرژی اتمی بیش از دیگران بیگانه است! آیا وی واقعا نمی داند «حملات هدفمند علیه تأسیسات هستهای» طبق ماده 56 پروتکل الحاقی کنوانسیونهای ژنو ، ممنوع است؟پاسخ این سوال مشخص است:گروسی نسبت به این مفاد آگاه است اما اساسا یکی از وظایفی که از سوی لابی های صهیونیستی و غربی به وی محول شده،نادیده گرفتن این قوانین محرز و زمینه سازی جهت حملات غیرقانونی به تاسیسات هسته ای کشورمان است.
در چنین وضعیتی بهتر است توان سیاسی و حقوقی ما بیش از این صرف مدارا با سازمان و مدیرکلی که خود را موظف به تکمیل پازل ضد ایرانی صهیونیستها می دانند ،نشود. در قبال همکاری ها با آژانس بین المللی انرژی اتمی( حتی همکاری های پادمانی) نیاز به تصمیمی بزرگ و اساسی داریم که باید هر چه سریع تر محقق و از سوی نهادهای رسمی کشورمان اعلام شود. این تنها راه مهار بازی گروسی در زمین صهیونیستها ،تروییکای اروپایی و کاخ سفید خواهد بود.
منبع :تسنیم
عکس