بوشهری ها /ابوالفضل جلالی در جریان دیدار با استقلال خوزستان در هفته دوم لیگ برتر از ناحیه کشاله پا دچار مصدومیت شد و خیلی زود زمین بازی را ترک کرد.
پس از این مسابقه و انجام معاینات پزشکی مشخص شد جلالی به دلیل کشیدگی کشاله پا، حدود 2 تا 3 هفته دور از میادین خواهد بود و به همین دلیل هم دیدار با تراکتور در هفته سوم و ملوان در هفته چهارم را به طور قطعی از دست خواهد داد و وضعیت مبهمی نیز برای دربی هفته پنجم خواهد داشت.
کادر پزشکی پرسپولیس برای رساندن ابوالفضل جلالی به دربی امیدوار است و به همین دلیل هفته آینده از این بازیکن تست پزشکی گرفته خواهد شد تا در صورت آمادگی در تمرینات گروهی شرکت کند و در دربی حاضر باشد. کادر پزشکی پرسپولیس بعد از تستهای پزشکی نظر نهایی درباره این بازیکن را به کادرفنی اعلام خواهد کرد.
دیدار استقلال و پرسپولیس ساعت 19:30 چهارشنبه 11 شهریور در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار میشود.
عکس