دیر / شناسه خبر: 186213 / تاریخ انتشار : 1405/6/6 21:48
|

افتتاح پروژه‌های عمرانی جنوب استان بوشهر با اعتبار بیش از 250 میلیارد

بوشهریها|همزمان با هفته دولت 10 پروژه عمران شهری در جنوب استان بوشهر با اعتبار250 میلیارد ریال افتتاح و اجرایی شد.

بوشهری ها /همزمان با هفته گرامیداشت دولت، 10 پروژه عمرانی و زیرساختی در راستای بهسازی و توسعه شهری شهر بردستان در شهرستان دیر افتتاح و عملیات اجرایی آن‌ها آغاز شد.

جعفری، شهردار بردستان، با اشاره به طرح‌های عمرانی در حال اجرا، از کل اعتبار اختصاص یافته به این مجموعه‌ پروژه‌ها خبر داد و تصریح کرد: این طرح‌ها با هدف بهبود کیفیت زندگی شهروندان، نوسازی معابر و ارتقای سطح خدمات شهری در جریان است.

شهردار بردستان با ارائه جزئیات این پروژه‌ها، اعلام کرد: توسعه میدان ورودی شهر بردستان که شامل عملیات مخلوط‌ریزی، زیرسازی، خرید پایه‌های بتنی و فلزی و همچنین تأمین تجهیزات روشنایی است، با اعتبار 20 میلیارد ریال در دستور کار قرار گرفته است.

وی همچنین به زیرسازی معابر در شهرک‌های فردوس و جهادآباد اشاره کرد و گفت: عملیات مخلوط‌ریزی، آب‌پاشی و غلتل‌کوبی در این مناطق با اعتبار 33 میلیارد ریال در حال اجرا است. وی در ادامه افزود: تکمیل و بازسازی پل بوستان شهدای گمنام شامل عملیات خاک‌برداری، ساخت دیوار، سنگ‌چینی، بتن‌ریزی، آرماتوربندی و عایق‌کاری رطوبتی با اعتبار 25 میلیارد ریال، از دیگر پروژه‌های مهم این حوزه است.

شهردار بردستان با اشاره به پروژه‌های نوسازی پیاده‌روها و آسفالت‌ریزی تصریح کرد: اجرای موزائیک‌فرش و سنگ جدول در خیابان دانش‌آموز با اعتبار 886 میلیون و 294 هزار و 810 ریال، آسفالت خیابان دانش‌آموز شامل تخریب آسفالت قدیمی، زیرسازی و خط‌کشی ترافیکی با اعتبار 77 میلیارد و 216 میلیون و 247 هزار و 920 ریال و همچنین آسفالت خیابان معلم با اعتبار 33 میلیارد و 967 میلیون و 937 هزار و 660 ریال از جمله اقدامات مهم شهری است.

وی در ادامه با تأکید بر هوشمندسازی شهر گفت: پروژه پایش تصویری شهر بردستان که شامل تخریب آسفالت، خرید و اجرای فیبر نوری و نصب دوربین‌های مداربسته است، با اعتبار 15 میلیارد و 41 میلیون و 354 هزار و 546 ریال در حال انجام است.

جعفری همچنین به پروژه‌های زیباسازی و توسعه فضای شهری اشاره کرد و افزود: خرید تجهیزات و اجرای مبلمان شهری با هدف تجهیز پارک‌ها به نیمکت و سطل زباله با اعتبار 14 میلیارد ریال، تملک املاک در مسیر تعریض معابر و کوچه‌ها با اعتبار 11 میلیارد و 751 میلیون و 817 هزار ریال و نیز اجرای موزائیک‌فرش و سنگ جدول در کوچه‌ها و معابر جهت بهسازی و نوسازی شهری با اعتبار 38 میلیارد ریال، از دیگر طرح‌های این دوره است.

کلیدواژه

هفته دولت

ارسال نظرات

captcha
برگزاری جشنواره رویش مهر
کاریکاتور روز / علیرضا احمدی خرم
روزنامه پیام عسلویه
روزنامه رویداد پارس
پارس جنوبی