سیاست / شناسه خبر: 85281 / تاریخ انتشار : 1400/12/3 13:06
|

طرز تهیه ساندویچ ماکارونی

بوشهریها/ تقریبا همه کودکان و نوجوانان از علاقه‌مندان به ماکارونی هستند، در این مقاله قصد داریم طرز تهیه ساندویچ ماکارونی را به شما آموزش دهیم. ساندویچ ماکارونی برخلاف بسیاری از فست‌فودی‌ها

بوشهری ها / رستوران‌های مختلف به فروش می‌رسند سالم بوده و هم یک روش برای حمل ساده‌تر غذاست به خصوص اگر داشن آموز و یا کارمندی در خانه داشته باشید! بعلاوه ساندویچ کردن آن روشی جدید برای سرو این غذاست.

 

فوت و فن آماده کردن ساندویچ ماکارونی

برای تهیه ساندویچ دقیقا مشابه روندی که در پخت ماکارونی دمی ایرانی قبلا توضیح دادیم اقدام کنید. و بعد از اینکه ماکارونی پخت، آن را با کاهو، گوجه‌فرنگی و خیارشور درون نان باگت قرار داده و سرو کنید.

طرز تهیه ساندویچ ماکارونی
 
تقریبا همه کودکان و نوجوانان از علاقه‌مندان به ماکارونی هستند، در این مقاله قصد داریم طرز تهیه ساندویچ ماکارونی را به شما آموزش دهیم. ساندویچ ماکارونی برخلاف بسیاری از فست‌فودی‌هایی که در رستوران‌های مختلف به فروش می‌رسند سالم بوده و هم یک روش برای حمل ساده‌تر غذاست به خصوص اگر داشن آموز و یا کارمندی در خانه داشته باشید!
 
 زمان آماده سازی20 دقیقه
 زمان پخت40 دقیقه
 زمان کل1 ساعت
 
 تعداد4 نفر

مواد لازم

  • 300 گرم ماکارونی خشک
  • 200 گرم گوشت چرخ کرده
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 عدد پیاز
  • 1 عدد فلفل دلمه ای کوچک
  • ½ قاشق چایخوری آویشن
  • آبلیمو، نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • یک قابلمه مناسب بردارید و داخل آن را پر از آب کنید. مقداری نمک و روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید، پس از به جوش آمدن آب ماکارونی را اضافه کنید و با چنگال کمی هم بزنید تا رشته‌های ماکارونی به هم نچسبند.
  • ماکارونی را پس از 5 تا 7 دقیقه با آب سرد آبکشی کنید و کناری قرار دهید تا آب اضافی آن برود.
  • پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت سرخ شود، در ادامه نمک، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخر مقداری آبلیمو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
  • ته قابلمه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی‌های حلقه شده بچینید، مقداری ماکارونی روی سیب زمینی‌ها بریزید و روی آن مقداری مایه ماکارونی بریزید (2 تا 3 لایه به همین صورت داخل قابلمه را پر کنید)، لایه آخر را با ماکارونی پوشش دهید و پودر آویشن را روی آن بپاشید، در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید به مدت 30 تا 45 دقیقه ماکارونی دم بکشد.
  • بعد از اینکه ماکارونی پخت آن را با سس گوجه فرنگی درون نان باگت ریخته (2 تا 3 قاشق پر ماکارونی درون هر نان) و ساندویچ ماکارونی را آماده کنید. برای تهیه ساندویچ ماکارونی می‌توانید از خیار شور، کاهو و گوجه فرنگی هم استفاده کنید.

کلیدواژه

طرز تهیه ساندویچ ماکارونی

فوت و فن آماده کردن ساندویچ ماکارونی

دستور العمل‌ ساندویچ

ارسال نظرات

captcha
کافه مون
انتشارات شروع
نمایشگاه  پتروشیمی