سیاست / شناسه خبر: 150237 / تاریخ انتشار : 1402/5/21 10:07
|

یک‌هزار و ۶۵۰ نمونه خون بند ناف در بانک سلول بنیادی بوشهر ذخیره شد

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر گفت: با ذخیره‌سازی یک‌هزار و ۶۵۰ نمونه "خون بند ناف" در بانک سلول بنیادی استان این نهاد در این عرصه موفق عمل کرده است.

بوشهری ها /علی احمدی‌زاده روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سلول درمانی و کمک به پیشگری از بیماری‌های خاص از جمله مهمترین اهدافی است که با تشکیل "بانک سلول‌های بنیادی خون بند ناف" به دنبال آن هستیم.

وی افزود: همچنین در درمان بیماری‌های سخت از جمله سرطان‌ها، بسیاری از بیماری‌های ارثی که منشاء خونی دارند، تالاسمی، کم خونی‌ها و کم خونی‌های مادرزادی و بیماران فلج مغزی سلول بند ناف نگهداری شده ارزش غیرقابل توصیفی دارد.

ذخیره سازی بیش از 5 میلیون واحد خون بندناف در بانک های جهانی > شرکت فناوری  بن‌یاخته‌های رویان

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر تصریح کرد: اکنون شاهد همکاری پنج پزشک متخصص و ۲۰ ماما با "بانک سلول‌های بنیادی خون بندناف" در این استان هستیم.

احمدی‌زاده بیان کرد: امروز نمایشگاه توانمندی و دستاوردهای جهاد دانشگاهی استان بوشهر در عمارت گلستان بوشهر در حوزه‌های مختلف کار خود را به به مدت سه روز در دو وقت صبح و بعد از ظهر آغاز می‌کند.

وی ادامه داد: موضوع این نمایشگاه در حوزه پژوهش و فناوری و اقتصاد دانش بنیان در حوزه آبزی پروری و نفت و گاز، آموزش های توام با مهارت آموزی و مهارت آفرینی، تجاری‌سازی فناوری و فرهنگی و مطالعاتی است.

احمدی‌زاد گفت: توسعه اقتصاد دریا محور در دستور کار جهاد دانشگاهی استان قرار دارد و در این زمینه طرح‌های اقتصاد دریا محور تدوین شده است

کلیدواژه

بانک سلول بنیادی بوشهر

خون بند ناف

علی احمدی‌زاده

جهاد دانشگاهی استان بوشهر

ارسال نظرات

captcha
کاریکاتور هفته
روزنامه پیام عسلویه
روزنامه رویداد پارس
پارس جنوبی