اقتصاد / شناسه خبر: 182897 / تاریخ انتشار : 1404/4/23 17:48
|

اجرای ۲۲۰ طرح نیروگاه برق خورشیدی مددجویی در استان بوشهر

بوشهریها| مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان بوشهر با بیان اینکه سال گذشته ۸۰۰ سهمیه اجرای نیروگاه خورشیدی به کمیته امداد استان اعلام شد گفت: تاکنون ۲۲۰ طرح آن با پرداخت تسهیلات بانکی اجرا شده است.

بوشهری ها /فرید محبی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان بوشهر ظهر امروز در نشست بررسی احداث نیروگاه‌های خورشیدی مددجویی، از همکاری شرکت توزیع نیروی برق استان تقدیر کرد و گفت: اجرا سلو‌ل‌های خورشیدی یکی از سیاست‌های اصلی ما در ایجاد اشتغال برای مددجویان است.

وی با اشاره به دو روش اجرا این طرح توضیح داد: در روش اول، نیروگاه‌های پنج کیلوواتی روی پشت‌بام منازل مددجویان نصب می‌شود و در روش دوم، مزارع خورشیدی تجمیعی در زمین‌های واگذاری خیرین یا دستگاه‌های اجرایی ایجاد می‌شود. سال گذشته از 800 سهمیه اعلام شده، 220 مددجو موفق به دریافت تسهیلات و اجرا طرح نصب نیروگاه برق خورشیدی شدند.

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر از افزایش سقف تسهیلات از 150 به 175 میلیون تومان در سال جاری خبر داد و بر لزوم پرداخت به‌موقع تسهیلات توسط بانک‌ها تأکید کرد.

وی مزایای طرح تجمیعی را شامل افزایش بهره‌وری انرژی، کاهش هزینه‌ها و درآمدزایی پایدار برای مددجویان برشمرد.

تعهد شرکت برق به خرید تضمینی 20 ساله

غلامرضا حشمتی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، با اشاره به مزایای این طرح گفت: شرکت برق متعهد شده به مدت 20 سال انرژی تولیدی را خریداری و مبلغ آن را ماهیانه به حساب مددجویان واریز کند.

وی از افزایش نرخ خرید تضمینی برق خورشیدی در سال جاری خبر داد و آمادگی شرکت را برای تسهیل فرآیند اتصال نیروگاه‌ها اعلام کرد.

حشمتی همگرایی مسئولان استانی را در توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر ضروری دانست و گفت: این طرح‌ها علاوه بر حل مشکل ناترازی برق، به کاهش آلودگی و رونق اقتصادی منجر خواهد شد.

این نشست با تأکید بر تداوم همکاری‌های بین دستگاهی برای گسترش طرح‌های اشتغالزایی خورشیدی به کار خود پایان داد.

کلیدواژه

فرید محبی

برق خورشیدی

ارسال نظرات

captcha
کاریکاتور هفته
روزنامه پیام عسلویه
روزنامه رویداد پارس
پارس جنوبی