سیاست / شناسه خبر: 182352 / تاریخ انتشار : 1404/3/25 15:27
|

سخنگوی دولت:درشرایط جنگی هستیم/دولت با تمام توان پای‌کار است

بوشهریها/مهاجرانی سخنگوی دولت گفت: مساجد از پناهگاه‌های مردم است و از امشب نیز قرار است متروها باز شود تا مردم بتوانند ۲۴ساعته پناه بگیرند.

بوشهری ها /فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت طی سخنانی ضمن ابراز تسلیت شهادت مردم، دانشمندان هسته‌ای و فرماندهان درخصوص تصمیم‌گیری‌های دولت در شرایط فعلی بیان کرد: از اولین ساعات این تجاوز آشکار، دولت تشکیل جلسه داد و وزرا پیگیر امور هستند. موضوع برگشت حجاج و مسافرین در کمیته‌ای ویژه دنبال می‌شود و این کار با تدبیر ویژه در حال دنبال است؛ پروازها تا اطلاع بعدی ملغی است و البته بار انتقال مسافر بر ناوگان ریل و جاده است و مسافرین به زندگی خود برمی‌گردند، تلاش بر این است هیچ مسافری در مقصد سرگردان نماند، برای انتقال کالا، دارو و مواد غذایی و سوخت هیچ مشکلی وجود ندارد.

وی افزود: بدون تعارف بگویم ما در شرایط جنگ هستیم، جنگی که به ما تحمیل شده است؛ ما خواستار جنگ نبوده‌ایم و تلاش کردیم جنگ نشود، ما علی‌رغم بی‌اعتمادی مذاکره کردیم و خواستیم به نتیجه برسد ولی جایی را برای این کار باز نگذاشتند، جنگ بر ما تحمیل شده است اما دولت امور را دنبال می‌کند.

سخنگوی دولت عنوان کرد: در پی اصابتی بر انبار نفت شهر ری وزیر نفت شخصاً در منطقه حاضر شده و وضع را مدیریت کرده است. وزارت جهاد انتقال کالاها را دنبال می‌کند و مشکلی در این زمینه نیست و همه باید به مدیریت بهتر وضعیت کمک کنیم.

مهاجرانی با بیان اینکه تدابیر لازم درباره سوخت نیز مد نظر است، خاطرنشان کرد: مساجد از پناهگاه‌های مردم است و از امشب نیز قرار است متروها باز شود تا مردم بتوانند 24ساعته پناه بگیرند؛ بسیاری از مدارس نیز مکان امن است و مردم می‌توانند به آن پناه ببرند. باید در شرایط سخت، آرامش خود را حفظ کرد و بدانیم که کارها در دست انجام است.

وی درباره وضعیت کاری ادارات گفت: مراکز خدمت‌رسان مستقیم مانند بانک‌ها و درمانی فعال هستند و بقیه مراکز نیز دورکارند و بخشی از نیروها درمحل کار حضور دارند تا کار معطل نماند.

سخنگوی دولت اظهار داشت: مردم عزیز ایران بدانند این حمله برای مردم ایران بوده است، و دشمنان دروغ می‌گویند که؛ "مراکز نظامی را می‌زنیم."؛ آن‌ها گفتند؛ "با مردم غزه و لبنان کاری نداریم."، ولی شاهد بدترین جنایات علیه آن مردم بودیم. این حمله به ایران است و ما هم باید برای کشورمان کنار هم باشیم. ایرانیان داخل و خارج از کشور باید برای ایران کنار هم باشند و نیاز است وحدت و انسجام را افزایش دهیم. دولت با تمام توان پای‌کار و در خدمت سایر ارکان نظام است تا از این گردنه هم عبور کنیم.

 

 

کلیدواژه

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت

وزیر نفت

وزارت جهاد انتقال کالاها

ارسال نظرات

captcha
کاریکاتور هفته
روزنامه پیام عسلویه
روزنامه رویداد پارس
پارس جنوبی