جامعه / شناسه خبر: 184060 / تاریخ انتشار : 1404/6/24 16:51
|

جای خالی مراکز گردشگری دریایی در بوشهر

بوشهریها|نصراله ابراهیمی گفت: برغم ظرفیت‌های فراوان این استان در زمینه احداث مراکز گردشگری دریایی و صدور مجوزهایی با عنوان گردشگری ساحلی در وضعیت کنونی این استان هیچ مرکز گردشگری در دریا ندارد.

بوشهری ها / نصراله ابراهیمی روز دوشنبه بیان کرد: هم اکنون ۱۰۰ مرکز اقامتی فعال در استان بوشهر وجود دارد که از این شمار ۲۸ مرکز به عنوان مراکز اقامتی و پذیرایی در حوزه گردشگری ساحلی و دریایی فعالیت دارند.

ابراهیمی ادامه داد: به طور رسمی مجموع مراکز اقامتی استان بوشهر ظریفت پذیرش بیش از ۹ هزار مسافر را دارد که ۴۵۰ تخت آن مربوط به مراکز اقامتی ساحلی و دریایی است.

وی اضافه کرد: این مراکز در تمامی شهرستان‌های استان فعالیت دارند که آخرین مرکز در هفته دولت در شهر کنگان به عنوان مرکز پذیرایی گردشگری ساحلی افتتاح و اکنون آماده ارائه خدمات رستورانی به گردشگران است.

ابراهیمی اظهار کرد: برغم ظرفیت‌های فراوان این استان در زمینه احداث مراکز گردشگری دریایی و صدور مجوزهایی با عنوان گردشگری ساحلی، اما در وضعیت کنونی این استان هیچ مرکز گردشگری در دریا ندارد و شورای سیاست‌گذاری گردشگری با حضور دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری این موضوع است.

وی بیان کرد: استان بوشهر ظرفیت‌های فراوانی در زمینه احداث مراکز گردشگری دریایی دارد در این زمینه سرمایه‌گذارانی نیز برای احداث این مراکز بر اساس استانداردهای تعیین و تعریف شده ملی و بین المللی دارند که بزودی محقق می‌شود.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر ادامه داد: اکنون تنها اسکله قایق های گردشگری در استان در شهر بوشهر و در منطقه جفره واقع شده است که نیاز به احداث آن و محوطه های بندری مارینا با هدف استفاده این قایق‌ها و کروزهای دریایی برای شهرهای ساحلی الزامی و در دست پیگیری است.

ابراهیمی ادامه داد: استان بوشهر همچنین پتانسیل های لازم برای احداث مناطق گردشگری در جزایری همچون خارگو را با حفظ ذخایر زیست محیطی و توجه به آن دارد.

وی افزود: شرایط ساخت آکواریوم دریایی، مجتمع های گردشگری در دل دریا، اسکله‌های تفریحی، پارک‌های آبی و پلاژ بانوان به شکل استاندارد و مناسب دراین استان دارد که با توجه به اعلام آمادگی پتروشیمی‌ها، بخش خصوصی و سرمایهگذاران داخلی و خارجی در زمان کنونی پس از تصمیم‌گیری توسط شورای سیاست‌گذاری و ارائه بسته مناسب شامل مقدمات، فلوچارت، نحوه امکان سنجی طرح و دستورالعمل‌های مرتبط از سوی وزارتخانه در کمترین زمان ممکن اعمال و اجرا می‌شود.

ابراهیمی تاکید کرد: تاکنون نقاط مختلفی از اراضی مستعد استان بوشهر برای احداث مراکز گردشگری دریایی نقطه زنی شده است که این نهاد با همکاری دستگاه های ذیربط در صدد است هرچه سریعتر آن را به وا قعیت بدل کند.

کلیدواژه

نصراله ابراهیمی

بوشهر

ارسال نظرات

captcha
پیاده رو | یه تیکه مینیمال
کاریکاتور روز / عللیرضا احمدی خرم
پوستر دانشگاه
روزنامه پیام عسلویه
روزنامه رویداد پارس
پارس جنوبی