اقتصاد / شناسه خبر: 185689 / تاریخ انتشار : 1405/4/23 09:46
|

پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه تا راه‌آهن

بوشهریها|نماینده دشتستان در مجلس از بررسی پروژه‌های مهم راه و حمل‌ونقل شهرستان در نشست با معاون وزیر راه و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور خبر داد.

بوشهری ها ابراهیم رضایی صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران گفت: در نشستی به همراه استاندار، معاون عمرانی و مدیرکل راه و شهرسازی استان با هوشنگ بازوند مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور، مسائل و پروژه‌های بزرگراهی در شهرستان دشتستان مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.

وی با اشاره به محورهای مطرح شده در این جلسه اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین موضوعات بررسی شده، پروژه بزرگراه دالکی–کنارتخته بود که بر اساس گزارش‌های ارائه شده، این طرح از پیشرفت مناسبی برخوردار است و در مراحل پایانی اجرا قرار دارد.

رضایی افزود: مقرر شد با تأمین اعتبار لازم، این پروژه در سال جاری به بهره‌برداری برسد و امیدواریم طی ماه‌های آینده شاهد افتتاح آن باشیم.

نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پروژه بزرگراه برازجان–اهرم نیز در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد با همکاری وزارت نفت، روند پیشرفت این طرح تسریع شود.

وی همچنین به طرح تقاطع غیرهمسطح وحدتیه اشاره کرد و گفت: در این جلسه برای آغاز اجرای این پروژه در آینده قول مساعد داده شد و بخشی از مسیر وحدتیه نیز توسعه خواهد یافت.

رضایی با تقدیر از تلاش‌های مدیران اجرایی استان، تصریح کرد: موضوع راه‌آهن بوشهر–شیراز و اتصال برازجان به خط آهن از دیگر محورهای مهم این نشست بود که مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.

کلیدواژه

ابراهیم رضایی

دشتستان

ارسال نظرات

captcha
برگزاری جشنواره رویش مهر
کاریکاتور روز / علیرضا احمدی خرم
روزنامه پیام عسلویه
روزنامه رویداد پارس
پارس جنوبی