جامعه / شناسه خبر: 186484 / تاریخ انتشار : 1405/6/29 11:32
|

آغاز عملیات 10 روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ

بوشهریها|بخشدار ویژه خارگ از آغاز عملیات تخریب و خنثی‌سازی پرتابه‌ها و مهمات عمل‌نکرده در مواضع و سایت‌ها خبرداد.

بوشهری ها / نگهدار حسین‌پور، بخشدار ویژه خارگ با اشاره به پیشینه درخشان این جزیره در دوران دفاع مقدس اظهار داشت: جزیره مقاوم خارگ همواره نماد بارز پایداری، ایثار و غیرت ملی بوده و با وجود تحمل بیش از دو هزار و 800 بار بمباران در طول دوران دفاع مقدس ، با همت و ازخودگذشتگی ساکنان شریف و کارکنان غیور صنعت نفت، حتی یک روز هم جریان حیاتی صادرات انرژی کشور متوقف نشد و این پیشینه افتخارآفرین تا ابد در حافظه تاریخی ملت ایران ثبت است.

وی با اشاره به حمله هوایی آمریکای جنایتکار در جنگ تحمیلی سوم از آغاز عملیات تخریب و خنثی‌سازی پرتابه‌ها و مهمات عمل نکرده در مواضع و سایت‌های مرتبط با پدافند هوایی این جزیره خبر داد و اعلام کرد این عملیات به مدت 10 روز ادامه خواهد داشت.

بخشدار خارگ با بیان اینکه این عملیات از امروز 29 شهریور آغاز شده است، افزود: هدف از اجرای این مأموریت، پاکسازی و ایمن‌سازی کامل محدوده‌های عملیاتی است. بخشدار ویژه خارگ از شهروندان و کارکنان مستقر در جزیره خواست تا ضمن حفظ آرامش، به هشدارهای صادر شده از سوی عوامل اجرایی توجه جدی داشته باشند.

حسین‌پور تأکید کرد: شهروندان در طول مدت اجرای عملیات، از نزدیک شدن به مناطق عملیاتی و مکان‌های تعیین‌شده خودداری کنند تا روند انجام این مأموریت با رعایت کامل الزامات ایمنی و بدون بروز هیچ‌گونه مشکلی به سرانجام برسد.

کلیدواژه

نگهدار حسین‌پور

جزیره خارگ

ارسال نظرات

captcha
دانشگاه
برگزاری جشنواره رویش مهر
کاریکاتور روز / علیرضا احمدی خرم
روزنامه پیام عسلویه
روزنامه رویداد پارس
پارس جنوبی