اقتصاد / شناسه خبر: 186499 / تاریخ انتشار : 1405/6/29 16:49
|

اختصاص 350 میلیارد تومان برای بازسازی واحدهای خسارت‌دیده بوشهر

بوشهریها|مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر از اختصاص 350 میلیارد تومان برای بازسازی واحدهای خسارت‌دیده ازحملات دشمن خبرداد.

بوشهری ها /امیر برومند، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای جبران خسارت‌های وارده به اماکن مسکونی و تجاری استان بوشهر در جنگ تحمیلی سوم در حمله آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی پلید گفت: در مرحله نخست، بیش از 350 میلیارد تومان اعتبار به منظور جبران خسارت و بازسازی واحدهای آسیب‌دیده اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه این اعتبار برای جبران خسارت واردشده به 9 هزار و 7 واحد مسکونی و تجاری در سطح استان بوشهر در نظر گرفته شده است افزود: فرآیند بازسازی و تعمیر این واحدها با جدیت در حال پیگیری است تا باری از دوش خسارت‌دیدگان برداشته شود.

وی با تأکید بر اینکه بخش قابل توجهی از عملیات تعمیر و بازسازی واحدهای آسیب‌دیده به پایان رسیده است تصریح کرد: تاکنون تعمیرات 5 هزار و 903 واحد مسکونی و تجاری که در جریان جنگ تحمیلی سوم دچار خسارت شده بودند، تکمیل شده و به بهره‌برداری رسیده است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر با اشاره به نحوه مدیریت این عملیات عنوان کرد: روند شناسایی، تعمیر، بازسازی و جبران خسارت واحدهای آسیب‌دیده در قالب ستاد بازسازی جنگ تحمیلی بنیاد مسکن استان بوشهر در حال انجام است و اقدامات لازم برای تسریع در روند خدمت‌رسانی به خسارت‌دیدگان در دستور کار قرار دارد.

برومند در پایان خاطرنشان کرد: بنیاد مسکن استان بوشهر با بسیج ظرفیت‌های موجود، روند اجرای عملیات بازسازی و پرداخت اعتبارات مربوط به واحدهای خسارت‌دیده را تا تکمیل فرآیند جبران خسارت پیگیری خواهد کرد تا تمامی این واحدها به شرایط عادی بازگردند.

کلیدواژه

مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر

امیر برومند

استان بوشهر

ارسال نظرات

captcha
دانشگاه
برگزاری جشنواره رویش مهر
کاریکاتور روز / علیرضا احمدی خرم
روزنامه پیام عسلویه
روزنامه رویداد پارس
پارس جنوبی