بوشهری ها / رئیس روابط عمومی پتروشیمی پلیمر آریاساسول، با اشاره به لزوم توجه به مسوولیت های اجتماعی در صنعت پتروشیمی، گفت: آریاساسول افتخار حمایت از آهوی جبیر و جلوگیری از انقراض این آهو را دارد که با حمایت های صورت گرفته هم اکنون تعداد این نژاد آهو به 40 راس رسید.
به گزارش پیام عسلویه، فرامرز پریزی در مراسم بازدید خبرنگاران از عسلویه، گفت: امروز باید در کنار اعداد و ارقام صنعت، به مسوولیت های اجتماعی نیز پرداخته شود و ببینیم صنعت پتروشیمی چه تاثیری بر منطقه و محیط زیست داشته است.
وی با اشاره به اینکه آریاساسول، به عنوان یک شرکت پیشگام و پیشرو در حوزه مسوولیت های اجتماعی سعی کرده تا به وظایف خود عمل کند، گفت: در راستای کمک به بخش فرهنگی، مدرسه ای کاملا هوشمند در اخند عسلویه ساخته ایم که منحصر به فرد است.
رئیس روابط عمومی پتروشیمی پلیمر آریاساسول با اشاره به طرح مطالعاتی خلیج نایبند که در دستور کار قرار دارد، گفت: آریاساسول یکی از پیشروترین شرکت ها در زمینه همکاری و همراهی با محیط زیست بوده و پیش از این نیز به حل مشکل کشند قرمز کمک کرده است.
پریزی با بیان اینکه بر اینکه شرکت های پتروشیمی تولیدی باید به محیط زیست ایمن توجه جدی داشته باشند، اظهار کرد: فلرهای پتروشیمی آریاساسول به صورت آنلاین از سوی محیط زیست پایش می شود و تلاش شده است که آلاینده ها را کاهش دهیم.
وی با تاکید بر این که ایمنی شرکت پلیمر آریاساسول سرآمد همه شرکت ها است، اظهار کرد: ما توانستیم در سال جاری لوح HSE را از سازمان پدافند غیرعامل به عنوان شرکت برتر گرفتیم.
رئیس روابط عمومی پتروشیمی پلیمرآریاساسول همچنین با تاکید بر لزوم داشتن انبار مجهز در شرکت های پتروشیمی، به ویژگی های انبار پتروشیمی آریاساسول اشاره کرد و گفت: با داشتن انبار مناسب می توان تولید و فروش را مدیریت کرد.
پریزی همچنین افزود: ظرفیت تولید پتروشیمی آریاساسول، یک میلیون و 600 هزار تن اتیلن در سال و حدود 90 هزار تن تولید محصولات جانبی است.
وی با اشاره به این که آریاساسول، به نوعی نخستین سرمایه گذاری 50 – 50 درصدی مشارکت شرکت ایرانی و شرکت خارجی است، گفت: شرکت ساسول توانست در احداث 3 کارخانه همکاری داشته باشد و سپس جای خود را به شرکت ساتا داد.
مدیر روابط عمومی پتروشیمی پلیمر آریاساسول تاکید کرد: این پتروشیمی امروز بدون حضور حتی یک کارشناس خارجی در حال تولید است. ما نیازمند پرداختن به حوزه کارشناس سالاری هستیم چرا که کارشناسان، زیرساخت های قوی برای کشور می سازند.
به گزارش نیپنا، در راستای سیاست های اقتصادی برنامه سوم و با توجه به اظهار علاقه شرکت SASOL از آفریقای جنوبی، برای مشارکت در سرمایه گذاری در پروژه های طرح الفین نهم، در فروردین ماه سال 1381، تفاهم نامه ای بین شرکت ملی صنایع پتروشیمی و شرکت ساسول آفریقای جنوبی (شعبه آلمان)، به امضاء رسید و بر مبنای آن واحد الفین و نیز دو واحد پلی اتیلن سبک و پلی اتیلن متوسط و سنگین، از شرکت پتروشیمی پارس منفک و به عنوان یک مجتمع مستقل برای اجرا به شرکت تازه تاسیس آریاساسول واگذار شد، به این امید که این شرکت بتواند بهترین و برترین تولیدکننده پلیمر در سطح منطقه خاورمیانه محسوب شود.
لازم به توضیح است که در خصوص مشارکت با طرف های خارجی در طرح های پتروشیمی، ابتدا مذاکراتی از طرف شرکت ملی صنایع پتروشیمی با شرکت انگلیسیBP انجام شد، ولی در اواخر سال 1380 به علت طولانی شدن مذاکرات، همکاری با شرکت مذکور لغو شد. متعاقبا شرکت ساسول آفریقای جنوبی شعبه آلمان آمادگی خود را جهت مشارکت در طرح الفین اعلام کرد و از بین طرح های مختلف طرح الفین نهم جهت مشارکت انتخاب شد و ظرف مدت یک سال مذاکرات به نتیجه رسید.
در سال 1392 پس از اوج گیری تحریم ها، شرکت ساسول آفریقای جنوبی تصمیم به خروج از مشارکت و فروش سهام خود کرد. با توجه به موافقت شریک خارجی تغییر در ترکیب سهامداران رخ داد و شرکت پارس تامین مجد با خریداری سهام شریک خارجی به عنوان سهام دار جدید در زمره ذی نفعان سازمان قرار گرفت. هم اکنون هلدینگ خلیج فارس و ساتا، سهامداران شرکت آریاساسول هستند.