سیاست / شناسه خبر: 181971 / تاریخ انتشار : 1403/12/12 11:35
|

برازجان در مسیر توسعه؛ شهردار از اقدامات و چالش‌ها می‌گوید

شهردار برازجان تأکید کرد: تعصب و علاقه‌ی هر مسئول به حوزه‌ی مدیریتی‌اش، جامعه را می‌سازد.

بوشهری ها / اسماء بوستانی:شهردار برازجان تأکید کرد: تعصب و علاقه‌ی هر مسئول به حوزه‌ی مدیریتی‌اش، جامعه را می‌سازد.  

 
مرتضی قدوسی در آیین بزرگداشت روز برازجان اظهار داشت: «با عشق و تعصب به شهر، در برابر مخالفان ایستادگی می‌کنم. برخی‌ها تلاش دارند چوب لای چرخ توسعه بگذارند، اما با تمام توان، برای پیشرفت برازجان گام برمی‌داریم.»
 
 
پیشرفت برازجان در سه سال گذشته مشهود   
 
وی افزود: «برازجان را می‌سازیم و لحظه‌ای در این مسیر درنگ نخواهیم کرد. شهر ما امروز با سه سال گذشته قابل مقایسه نیست. مردم تغییرات گسترده را در زیرساخت‌ها و پروژه‌های شهری با چشم خود دیده‌اند.»
 
 
انتقاد یا تخریب؟ شهردار از حواشی می‌گوید
 
قدوسی با اشاره به برخی انتقادات تند و بی‌اساس گفت: «مسئولانی که برای توسعه‌ی شهر تلاش می‌کنند، مورد تهمت و بی‌احترامی قرار گرفته‌اند. این رفتارها نه تنها نقد سازنده نیست، بلکه پاداش تلاش خادمان مردم هم محسوب نمی‌شود.»
 
وی ادامه داد: «برخی افراد با ظاهرسازی به دنبال منافع شخصی هستند. ما اسناد و مدارکی در اختیار داریم که نشان می‌دهد هدف آن‌ها واقعاً چه بوده است.»
 
 
برازجان، الگویی برای سایر شهرهای استان
 
شهردار برازجان ضمن اشاره به دستاوردهای این مجموعه اظهار کرد: «پیشرفت برازجان در این سه سال، حتی با سی سال پیش قابل مقایسه نیست. در حالی که چهره‌ی بسیاری از شهرها طی این سال‌ها تغییری نکرده، برازجان را در زمینه‌های عمرانی، فرهنگی و خدمات شهری ارتقا دادیم.» 
 
وی اضافه کرد: «شهرداری‌های دیگر استان از پروژه‌های ما الگوبرداری می‌کنند. برای مثال، سنگ جدول‌هایی که سه سال پیش در برازجان اجرا کردیم، اکنون در مرکز استان نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین آب‌نماهای شهری ما به الگویی برای کل استان تبدیل شده‌اند.»
 
 
توسعه ناوگان شهری؛ از نوسازی تا تعمیرات اساسی  
 
قدوسی یادآور شد: «ده‌ها خودرو را در ناوگان عمومی نوسازی کردیم. به‌محض ورودم، مانند یک یگان عملیاتی، تمامی ماشین‌آلات فرسوده را شناسایی، تعمیر و به ناوگان شهری بازگرداندیم.» 
 
 
ثبت عملکرد شهرداری در تاریخ توسعه‌ی برازجان 
 
شهردار برازجان تأکید کرد: «این اقدامات در تاریخ شهرداری برازجان ثبت خواهد شد. ما نه‌تنها صاحب سبک هستیم، بلکه در سطح استان نیز پیشرو بوده‌ایم.»  
 
 
قدوسی: برای مردمِ قدرشناس می‌مانیم
 
وی با اشاره به انگیزه‌ی خود برای ادامه‌ی خدمت گفت: «فرصت خدمت را هدیه‌ای از سوی خدا می‌دانم و خوشحالم که توانسته‌ام برای مردم شهرم کاری انجام دهم.»
 
قدوسی افزود: «اکنون مردم از گشت‌وگذار در شهر لذت می‌برند، زیرا می‌بینند که مسئولان با تعصب و علاقه، در مسیر پیشرفت شهر گام برمی‌دارند.»
 
 
گرامیداشت مفاخر برازجان
 
شهردار برازجان از المان مرحوم پیرمرادی به عنوان نماد فرهنگ و افتخار شهر یاد کرد و گفت: «این بزرگ‌مرد در یادها ماندگار خواهد ماند و مسیر او برای آیندگان ادامه خواهد داشت.»
 
تقدیر از اعضای شورای شهر
 
وی در پایان، ضمن تبریک روز برازجان، از همکاری اعضای شورای شهر قدردانی کرد و گفت: «از آقایان بنافی، غریب‌زاده، بهبهانی، قائدی و سرکار خانم مهدویان تشکر می‌کنم که با وجود تمام چالش‌ها، در کنار شهرداری برای پیشرفت شهر تلاش کردند. برگ زرین خدمات آن‌ها در تاریخ شوراهای شهر ماندگار خواهد شد.»

کلیدواژه

برازجان

دشتستان

شهرداری برازجان

روز برازجان

ارسال نظرات

captcha
کارتون
روزنامه پیام عسلویه
روزنامه رویداد پارس
پارس جنوبی