جامعه / شناسه خبر: 186614 / تاریخ انتشار : 1405/7/6 20:36
|

کمیته ورزش کنگره 2 هزار شهید استان بوشهر تشکیل شد

بوشهریها|جانشین فرمانده سپاه استان بوشهر از تشکیل کمیته ورزش کنگره 2 هزار شهید استان و شناسایی 250 شهید ورزشکار خبرداد.

بوشهری ها /سردار عبدالرضا دشتی جانشین فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر صبح امروز در نشست هماهنگی برنامه‌های گرامیداشت هفته دفاع مقدس و کنگره سرداران، امیران و 2 هزار شهید استان بوشهر با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان با تشریح برنامه‌های کنگره سرداران، امیران و 2 هزار شهید استان، بیان کرد: این کنگره با تشکیل 22 کمیته اصلی در حال برنامه‌ریزی و اجراست.

وی افزود: کمیته ورزش یکی از کمیته‌های این کنگره است که به ریاست مدیرکل ورزش و جوانان استان و دبیری رئیس بسیج ورزشکاران تشکیل می‌شود.

جانشین فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر با اشاره به شناسایی بیش از 250 شهید ورزشکار در استان گفت: پیش از برگزاری کنگره باید اجلاسیه شهدای ورزشکار برگزار شود.

سردار دشتی با تأکید بر ضرورت گرامیداشت یاد شهدا در برنامه‌های ورزشی، خواستار نام‌گذاری جشنواره‌ها، مسابقات و لیگ‌های کشوری به نام شهدا و تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا در برنامه هیئت‌های ورزشی شد.

موسی کشتکار، مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر، با بیان اینکه آسایش امروز جامعه ورزش و مردم حاصل خون شهدا و جان‌فشانی رزمندگان اسلام است، گفت: ملت ایران با اتحاد و همدلی در برابر فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها ایستادگی کرده‌اند.

در پایان این نشست، از حسین پوربهی و اردشیر معلم برازجانی، دو تن از ایثارگران هشت سال دفاع مقدس اداره‌کل ورزش و جوانان استان بوشهر، تجلیل شد.

همچنین حکم ریاست کمیته ورزش کنگره سرداران، امیران و 2 هزار شهید استان بوشهر به موسی کشتکار، مدیرکل ورزش و جوانان استان، و حکم دبیری این کمیته به سرهنگ ملاکی، رئیس بسیج ورزشکاران استان، تفویض شد.

کلیدواژه

استان بوشهر

جانشین فرمانده سپاه استان بوشهر

سردار عبدالرضا دشتی

ارسال نظرات

captcha
دانشگاه
برگزاری جشنواره رویش مهر
کاریکاتور روز / علیرضا احمدی خرم
روزنامه پیام عسلویه
روزنامه رویداد پارس
پارس جنوبی