سیاست / شناسه خبر: 182901 / تاریخ انتشار : 1404/4/24 11:33
|

مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران

مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران طی حکمی رسول پولادی را به عنوان سرپرست انجمن سینمای جوانان ایران – دفتر بوشهر منصوب کرد.

بوشهری ها /بهروز شعیبی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیران پیشین دفتر بوشهر، طی حکمی رسول پولادی را به سرپرستی این دفتر منصوب کرد.

رسول پولادی فعالیت خود را از سال‌های آغازین دهه ۱۳۸۰ در حوزه تئاتر به‌عنوان بازیگر و کارگردان آغاز کرد و در ادامه، با ورود به تلویزیون و سینمای مستند، نقش فعالی در تولید آثار بومی، فرهنگی و هنری ایفا کرد. پولادی در سال‌های اخیر، تهیه‌کنندگی و کارگردانی مستندهای متعددی را بر عهده داشته که از جمله آن‌ها می‌توان به مستند «پیلیسوک» (تهیه‌شده در صدا و سیمای مرکز بوشهر بین سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳)، مستند «ورجی» (۱۴۰۲)، مستند کوتاه «میگو» (۱۴۰۱) و مستند تحسین‌شده «سایه‌ باران» اشاره کرد؛ اثری که در هجدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» به‌عنوان فیلم برگزیده انتخاب شد.

از دیگر آثار تصویری او می‌توان به تهیه‌کنندگی فیلم‌های کوتاه «گُلال» و «گلوگاه» اشاره کرد. همچنین، او در چند اثر کوتاه نیز به ایفای نقش پرداخته است که از جمله آن‌ها بازی در فیلم‌های «باباتو نگاه کن» و «گلوگاه» است.

در حوزه صدا، پولادی از سال ۱۳۹۲ تاکنون به‌عنوان گوینده در تولید تیزرهای تلویزیونی، رادیویی و تبلیغاتی فعالیت داشته و در سال ۱۳۹۶ به‌عنوان صداپیشه‌ی مجموعه انیمیشن «شهر سپید»، صداگذاری تمامی شخصیت‌های این مجموعه را بر عهده داشته است.

در عرصه اجرا، او مجری برنامه‌های تلویزیونی و رویدادهای رسمی متعددی در صدا و سیمای مرکز بوشهر بوده و سابقه اجرای صحنه در جشنواره‌ها و همایش‌های استانی و ملی را نیز در کارنامه دارد. همچنین بین سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۸ به‌عنوان تهیه‌کننده و برگزارکننده کارگاه‌ها، همایش‌ها، بوت‌کمپ‌ها و مراسم‌های سازمانی در حوزه فرهنگ و هنر فعالیت داشته است.

پولادی در بازه ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۹، به‌عنوان صاحب‌امتیاز و مدیرمسئول کانون آگهی و تبلیغات «مکعب» به تولید انیمیشن، موشن‌گرافیک، تیزرهای تبلیغاتی و جذب حامی برای پروژه‌های فرهنگی مشغول بوده است. همچنین، از سال ۱۴۰۱ تاکنون، به‌عنوان مشاور هنری روابط عمومی اداره‌کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر و از سال ۱۴۰۳ نیز به‌عنوان مشاور رسانه‌ای مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری استان، نقش فعالی در حوزه تبلیغات و رسانه‌های سازمانی ایفا کرده است.

کلیدواژه

انجمن سینمای جوانان ایران

سینما

رسول پولادی

سینمای جوان بوشهر

بوشهری ها

فرهنگی

برنامه‌های تلویزیونی

جشنواره بین‌المللی انیمیشن آنسی

هنر

بوشهر

ارسال نظرات

captcha
کاریکاتور هفته
روزنامه پیام عسلویه
روزنامه رویداد پارس
پارس جنوبی