اقتصاد / شناسه خبر: 186088 / تاریخ انتشار : 1405/5/29 11:23
|

توقیف شناورها و کشف بیش از 90 کیسه تور ممنوعه در سواحل بوشهر

بوشهریها|دربرخورد با صید محاصره‌ای آبزیان در خلیج فارس ضمن توقیف شناورهای متخلف 90 کسیه تورممنوعه در سواحل بوشهرکشف شد.

بوشهری هاعقیل امینی مدیرکل شیلات استان بوشهر با تأکید بر برخورد قانونی و قاطع با صید غیرمجاز و استفاده از تورهای ممنوعه در سواحل خلیج فارس گفت: سواحل بوشهر جای هیچ‌گونه تخلف صیادی نیست و برای حفظ ذخایر آبزیان، صیانت از حقوق صیادان قانونمند و حمایت از معیشت ساحل‌نشینان، با متخلفان برخورد می‌شود.

وی با اشاره به ممنوعیت صید محاصره‌ای یا «پرساین» اظهار داشت: این شیوه یکی از روش‌های بسیار مخرب و ممنوع صید است که در مناطق ساحلی با عنوان‌هایی همچون دفره، کروف، پیاله‌ای و شب‌چراغی شناخته می‌شود.

وی افزود: در این روش، با استفاده از نور، حجم زیادی از آبزیان در اطراف شناور جمع می‌شوند و سپس در یک عملیات گسترده صید، ماهیان در تورهای محاصره‌ای گرفتار می‌شوند.

مدیرکل شیلات استان بوشهر با بیان اینکه صید محاصره‌ای آسیب جدی به ذخایر آبزیان وارد می‌کند، تصریح کرد: در این نوع صید، افزون بر ماهیان بالغ، آبزیان نابالغ و حتی گونه‌هایی که در دوره زادآوری و تخم‌ریزی قرار دارند نیز صید می‌شوند و تداوم آن می‌تواند کاهش ذخایر دریایی و آسیب به آینده صیادی را به دنبال داشته باشد.

امینی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در هفته‌های اخیر برای مقابله با متخلفان گفت: با همراهی و همکاری دستگاه‌های قضایی، انتظامی، امنیتی و دریابانی، چندین شناور و تجهیزات مرتبط با صید غیرمجاز توقیف شده است.

وی ادامه داد: در این عملیات‌ها، 3 خودروی سواری و یک خودروی سنگین حامل تورهای محاصره‌ای نیز توقیف و پرونده متخلفان برای رسیدگی قانونی به مراجع قضایی ارسال شده است.

مدیرکل شیلات استان بوشهر با اشاره به کشف تجهیزات ممنوعه صیادی افزود: یک انبار حاوی 17 کیسه تور محاصره‌ای و بیش از 90 کیسه تور ممنوعه، با همکاری یگان حفاظت منابع آبزیان، دریابانی و نیروی انتظامی کشف و ضبط شد.

امینی با تأکید بر نقش مؤثر جامعه صیادی در مقابله با تخلفات بیان کرد: بخش مهمی از این کشفیات با همراهی و گزارش‌های صیادان قانونمند انجام شده است و انتظار می‌رود صیادان در صورت مشاهده هرگونه صید غیرمجاز یا استفاده از ادوات ممنوعه، موضوع را در سریع‌ترین زمان به شیلات شهرستان‌ها، یگان حفاظت منابع آبزیان یا دریابانی اطلاع دهند.

وی خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده صید محاصره‌ای، شناور، ادوات صیادی و محصول صید شده توقیف می‌شود و پرونده متخلفان برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع خواهد شد؛ ضمن اینکه کمیسیون تخلفات صیادی شیلات نیز به تخلف شناور و مالک آن رسیدگی می‌کند.

مدیرکل شیلات استان بوشهر با تأکید بر اینکه صیادان قانونمند سرمایه اصلی شیلات هستند، گفت: اجازه نمی‌دهیم تخلف افراد سودجو و صیادنما، معیشت، اقتصاد و آینده جامعه صیادی استان بوشهر را تحت تأثیر قرار دهد.

کلیدواژه

مدیرکل شیلات استان بوشهر

عقیل امینی

ارسال نظرات

captcha
برگزاری جشنواره رویش مهر
کاریکاتور روز / علیرضا احمدی خرم
روزنامه پیام عسلویه
روزنامه رویداد پارس
پارس جنوبی