اقتصاد / شناسه خبر: 186090 / تاریخ انتشار : 1405/5/29 11:28
|

5.5 میلیارد یورو برای توسعه صنایع استان بوشهر مصوب یافت

بوشهریها|استاندار بوشهر از مصوبه 5.5 میلیارد یورویی برای توسعه صنایع استان در سفر رئیس‌جمهور به استان خبرداد.

بوشهری ها /ارسلان زارع، استاندار بوشهر، شامگاه چهارشنبه با حضور در برنامه «صف اول» شبکه خبر سراسری، با تأکید بر جایگاه راهبردی استان در اقتصاد ملی، به تشریح برنامه‌های توسعه‌ای دولت وفاق ملی در این خطه پرداخت.

استاندار بوشهر با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر استان در حوزه‌های نفت، گاز، پتروشیمی، اقتصاد دریا، کشاورزی و شیلات، مردم استان را پاسداران مرزهای میهن اسلامی خواند و اظهار داشت: این استان با وجود داشتن 1.5 درصد از مساحت و جمعیت کشور، حدود 8 درصد از تولید ناخالص داخلی (GDP) را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه بوشهر سهم عمده‌ای در امنیت انرژی کشور دارد، افزود: علاوه بر صادرات 93 درصد کل نفت خام کشور و تولید بخش اعظم گاز مصرفی، 52 درصد محصولات پتروشیمی در این استان تولید و 70 درصد صادرات پتروشیمی کشور نیز از طریق بنادر بوشهر انجام می‌شود.

زارع با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان، از تخصیص 5.5 میلیارد یورو اعتبار از محل صندوق ذخیره ارزی برای توسعه صنایع استان خبر داد و تصریح کرد: با راه‌اندازی منطقه آزاد تجاری صنعتی بوشهر و تعریف زون‌های تخصصی سرمایه‌گذاری، مشوق‌های ویژه‌ای برای تسهیل فعالیت سرمایه‌گذاران پیش‌بینی شده است که می‌تواند تحول بزرگی در اقتصاد استان ایجاد کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت مهارت‌آموزی نیروی کار بومی، از انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری میان سازمان فنی‌وحرفه‌ای، آموزش‌وپرورش و شرکت‌های پتروشیمی خبر داد و گفت: تاکنون بیش از 12 هزار نفر در دوره‌های آموزشی هدفمند شرکت کرده‌اند و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، راه‌اندازی هنرستان‌های جوار کارخانه در دستور کار قرار گرفته تا آموزش‌ها متناسب با نیازهای تخصصی صنایع نفت، گاز و پتروشیمی باشد.

استاندار بوشهر در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر نیز با اشاره به رشد قابل توجه ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی استان، گفت: ظرفیت تولید برق خورشیدی استان از 4.5 مگاوات به 164 مگاوات افزایش یافته و برنامه‌ریزی شده است تا پایان دوره دولت، این میزان به 750 مگاوات برسد.

زارع همچنین با اشاره به موفقیت‌های حوزه شیلات، از افزایش 10 برابری تولید در صنعت پرورش میگو با به‌کارگیری روش‌های نوین خبر داد و اظهار داشت: میزان تولید میگو از حدود 5 تن در هکتار به بیش از 50 تن ارتقا یافته و استان بوشهر اکنون در زمینه تولید میگو و لارو در کشور پیشرو است.

وی در پایان با اشاره به پروژه‌های عمرانی، از تکمیل بزرگراه بوشهر، برازجان شیراز (قطعه دالکی به کنارتخته) در ماه‌های پیش رو خبر داد و ضمن قدردانی از صبوری و همراهی مردم استان در شرایط دشوار اقتصادی و ناترازی‌های انرژی، بر تداوم تلاش همه‌جانبه جهت تحقق عدالت اجتماعی، اشتغال‌زایی و آبادانی بیش از پیش استان در سایه همدلی و انسجام تأکید کرد.

کلیدواژه

ارسلان زارع

استان بوشهر

ارسال نظرات

captcha
برگزاری جشنواره رویش مهر
کاریکاتور روز / علیرضا احمدی خرم
روزنامه پیام عسلویه
روزنامه رویداد پارس
پارس جنوبی