سیاست / شناسه خبر: 150183 / تاریخ انتشار : 1402/5/17 09:44
|

خلیج فارس مواج است

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: امروز در برخی از ساعت‌های بعد از ظهر خلیج فارس مواج و متلاطم پیش‌بینی می‌شود.

بوشهری ها /پیام مساعدی روز سه‌شنبه در گفت و گواظهار کرد: امروز ارتفاع موج دریا در سواحل استان ۹۰ تا ۱۲۰ و در برخی ساعت‌ها ۱۵۰ سانتیمتر پیش بینی می‌شود.

دانلود عکس موج دریا از نزدیک

وی بیان کرد: در مدت یاد شده جهت وزش باد در استان بوشهر متغییر و با سرعت هشت تا ۳۴ و گاهی تا ۴۲ کیلومتر در ساعت پیش‌بینی شده است.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته برازجان با ۴۷ و اهرم و خورموج با ۴۶ درجه سانتیگراد به ترتیب بیشترین میزان دما را در استان بوشهر تجربه کردند.

مساعدی ادامه داد: در ۲۴ ساعت آینده آسمان استان بوشهر صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی و طی ساعت‌هایی از بعد از ظهر با احتمال افزایش سرعت باد و احتمال خیزش گرد و خاک و در مناطق مستعد تا اوایل شب در ارتفاعات شرقی و جنوبی استان احتمال ناپایداری جوی پیش بینی می‌شود.

وی اظهار کرد: پیش بینی شده این ناپایداری به شکل رعد و برق، باران و تندباد تا پنجشنبه هفته جاری در استان بوشهر تداوم داشته باشد.

کلیدواژه

اداره کل هواشناسی استان بوشهر

خلیج فارس

هواشناسی

تغییرات آب وهوا

طوفان

ارسال نظرات

captcha
کاریکاتور هفته
روزنامه پیام عسلویه
روزنامه رویداد پارس
پارس جنوبی